Rasta slavi 33. rođendan: Ona mu pravi društvo, a emotivan trenutak će vas raznežiti!

16.11.2022

16:37

0

Reper uživa u porodičnoj atmosferi svog doma i na divan dan

Rasta slavi 33. rođendan: Ona mu pravi društvo, a emotivan trenutak će vas raznežiti!
Stefan Đurić Rasta - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Stefan Đurić Rasta poslednjih dana puni naslovne strane zbog žestokih prozivki njegove bivše supruge, pevačice Ane Nikolić, koja nema nameru da se zaustavi u javnim prepucavanjima.

Reper danas proslavlja 33. rođendan u društvu ćerke Tare, a detalje praznične atmosfere iz luksuznog doma na Vračaru njegovi pratioci mogli su da vide na njegovom Instagram nalogu, gde je svakodnevno aktivan i često usnimi svoju svakodnevnu rutinu.

Svećice na rođendanskoj torti oduvao je zajedno sa svojom naslednicom, koja mu je uz to otpevala i pesmicu za divan dan, a emotivan trenutak podelio je sa hiljadama pratilaca.

Tara je svom ocu otpevala rođendansku pesmu, što ga je raznežilo, posle čega je objavio niz njihovih zajedničkih fotografija.

Podsetimo, Ane Nikolić je nedavno zapretila da će uskoro "cela Srbija saznati istinu o brižnom ocu i kakva je zlodela činio svojoj ćerki i njoj, majci deteta". Ipak, još uvek ništa nije obelodanila, dok Rasta, s druge strane, nije želeo javno da se prepucava i komentariše navode bivše supruge, kako bi maksimalno zaštitio njihovu ćerku Taru, koja ga je promenila iz korena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike