Rasta otvorio vrata stana: Sve je namešteno za uživanje, a soba njegove ćerke Tare je preslatka! (FOTO/VIDEO)

10.11.2022

10:10

0

Reper ima ogromne zvučnike, podne lampe, umetničke slike...

Rasta otvorio vrata stana: Sve je namešteno za uživanje, a soba njegove ćerke Tare je preslatka! (FOTO/VIDEO)
Stefan Đurić Rasta - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Stefan Đurić Rasta poslednjih dana ponovo se našao u žiži interesovanja javnosti zbog prepucavanja sa bivšom suprugom Anom Nikolić, koja ga žestoko isprozivala preko svog Instagram naloga, rekavši da će reper snositi posledice za sva navodna zlodela koja je učinio njoj i njenoj porodici.

Reper je juče u jednom prestoničkom hotelu održao konferenciju za medije povodom pesme "Preko sveta", koju je snimio za fudbalsku reprezentaciju u Kataru, te će ovo biti ujedno i himna srpskih reprezentativaca. 

Osim o pesmi, koja je "spoj ljubavi prema muzici, fudbalu i zemlji", Rasta je otkrio i privatne detalje svog života, pa progovorio o javnim prozivkama bivše supruge, koja nema nameru da spusti loptu, pa sve žešće udara na repera nazivajući ga ''velikim ocem'', pa čak i narkomanom i sramotom za muški rod.

- Ne znam ni šta da komentarišem. Ja se nisam ni sa kim posvađao. Nemam komentar - istakao je kratko Rasta o Ani, a potom priznao da u ovom slučaju postupa roditeljski, zbog njihove ćerke Tare.

Rasta je sada na svom Instagram nalogu pokazao kako se opušta uz jogu, sklekove i kafu, što je inače poznato da praktikuje svakodnevno, pa usnimio delove svog luksuznog doma i pogled koji se pruža sa terase na Hram Svetog Save na Vračaru.

Stan je u tonovima crne boje, a Rasta je ovog puta pokazao i ćerkinu sobu, te se vidi da je svaki Tarin kutak sređen.

U jutarnjoj rutini društvo su mu pravili kućni ljubimci, pas i mačka, koji su posebno privukli pažnju njegovih fanova.

Podsetimo, Ana i Rasta su se zbližili 2016. godine kada su zajedno radili na pevačicinom studijskom albumu ''Labilna'', koji je u tom trenutku bio pravi bum na regionalnoj muzičkoj sceni, a venčali su se iste godine nekoliko meseci nakon izlaska albuma. Već 2017. nakon rođena ćerke Tare, par je odlučio da stavi tačku na svoju ljubavnu romansu i razveo se.

ATAImages/ A.A.
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike