Majka Marijane Seifert očajna: Muž je štrajkovao, vratio se i opet ništa

16.11.2022

20:59

0

O nestaloj pobednici „Velikog brata” se i dalje ništa ne zna, a nadležni organi tvrde da još uvek rade na slučaju

Majka Marijane Seifert očajna: Muž je štrajkovao, vratio se i opet ništa
Marijana Seifert - Copyright Marijana Seifert, Youtube screenshot ,,VELIKI BRAT"

Prošlo je više od šest meseci otkako je nestala pobednica „Velikog brata” Marijana Seifert. Kako bi ovoj agoniji došao kraj, njen otac je štrajkovao nekoliko dana ispred policijske stanice, ali pomaka u ovom slučaju i dalje nema.

Marijanina majka Gordana ne krije koliko je očajna jer još uvek ne zna šta se desilo sa njenom ćerkom, a kako kaže, odgovor nadležnih organa je uvek isti - radi se. 

- Kao i proteklih šest i po meseci, ne dešava se ništa novo. Ivo je štrajkovao, bio je i vratio se - rekla je Gordana za domaće medije i dodala:

Printscreen Facebook
Marijana Seifert

- Ne dešava se apsolutno ništa novo, i danas je muž zvao policiju u Zagrebu, kao i svaki prethodni dan, koja vodi taj slučaj. Rekli su nam da nemaju ni novih ni bilo kakvih informacija o Marijani, stalno nam ponavljaju, radi se, radi se... A šta se radi, to nam ne govore, tako da ne znam šta da mislim, šta da kažem - zaključila je Kovačevićeva.

Podsetimo, 27. oktobra je bilo tačno šest meseci otkako je muž Marijane Seifert objavio da je njegova supruga nestala. 

Youtube screenshot ,,Veliki brat", Ana Bee
Marijana Seifert

Dva dana nakon toga, Marijanine lične stvari pronađene su na Mostu mladosti nedugo pošto je prijavljen nestanak. Upravo zbog toga policija se fokusirala na područje reke Save. HGSS, ronioci specijalne policije, dronovi, policija, krajem aprila krenuli su u potragu za Marijanom. Pročešljali su korito reke Save oko Mosta mladosti i obalu, ali nisu pronašli Marijanu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike