Majka nestale Marijane Seifert u agoniji: Iščekivanje je najgore, previše je tuge i bola u nama

25.10.2022

14:43

0

Još jedan neprospavana noć za porodicu nekadašnje pobednice „Velikog brata“

Majka nestale Marijane Seifert u agoniji: Iščekivanje je najgore, previše je tuge i bola u nama
Marijana Seifert - Copyright Printscreen/YouTube/Veliki brat/Profimedia/Googlemap

Tokom jučerašnjeg poslepodneva u Zagrebu, u reci Savi, pronađeno je žensko beživotno telo, a obdukcija je u toku. Mnogi sumnjaju da se radi o nestaloj pobednici „Velikog brata“ Marijani Seifert, a porodica još uvek nema konkretne informacije.

Nakon skoro šest meseci potrage, iza Marijaninih roditelja nalazi se još jedna besana noć, što je potvrdila njena majka Gordana Kovačević.

Marijana Seifert, Youtube screenshot ,,VELIKI BRAT"
Marijana Seifert

- Ovo je bila još jedna stresna i neprospavana noć za nas. Iščekivanje je najgore. Mi samo želimo da saznamo istinu šta se dogodilo sa našim detetom. Evo, još uvek nemamo nikakvih informacija. Čekamo da zazvoni telefon i da nam jave nešto. Ivo nije davao uzrorak krvi zbog DNK analize. Rado bih podelila sa vama da se nešto zna, ali nemamo novih informacija. Previše je tuge i bola u nama - rekla je tužno Marijanina majka za Kurir.

Printscreen YouTube/Veliki brat
Marijana Seifert

 

Otac nestale Marijane oglasio se ranije za medije i poručio da porodica samo želi da se završi agonija koja predugo traje.

Podsetimo, Marijana Seifert je nestala 27. aprila, a vest o ovome je sa javnošću podelio njen suprug Karlo. Ono što se do sada zna jeste da su Marijanin telefon i lična dokumenta pronašli prolaznici i da su ista dospela u posed policije. Mesecima unazad nadležni organi tragaju za Seifertovom, saslušani su svi svedoci, prijatelji, komšije, ali pomaka nije bilo.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike