„Ovo je najgore što čovek može da doživi!" I roditelji nestale Marijane iz „Velikog brata" sumnjaju na najgore

09.09.2022

17:05

0

Sestra Maja je nedavno istakla kako je izgubila svaku nadu, te da više ne misli da je ona živa, ali da zajedno s porodicom nastavlja da traga za istinom

„Ovo je najgore što čovek može da doživi!" I roditelji nestale Marijane iz „Velikog brata" sumnjaju na najgore
marijana seifert - Copyright Printscreen YouTube/Veliki brat

Nekadašnja učesnica „Velikog brata" Marijana Seifert je nestala krajem aprila tekuće godine. Potraga za njom još uvek traje, a prema napisima medija - roditelji joj prolaze kroz pravi pakao. Ubrzo nakon što je njena sestra Maja Kovačević ispričala da je izgubila svaku nadu da je Marijana živa, majka je takođe i u suzama priznala da sumnja na najgore.  

- Ne mogu da vam opišem kako se osećam. Četiri meseca da ja nemam pojma gde je moje dete, kakva je njena sudbina. Ovu agoniju koju mi proživljavamo, ne želim niko da je doživi. To je nešto najgore, najstrašnije što čovek može doživeti - rekla je Gordana u razgovoru s novinarkom emisije „Provereno", piše „Slobodna Dalmacija".

Sa njom je bio i suprug, Marijanin otac Ivo Kovačević.

„Kakva god da je, ona je moje dete!"

- Niti mira u kući, niti mira u srcu. Ništa mi ne pričinjava zadovoljstvo nikakvo. Spavam dva sata po noći, društvo izbegavam. Moja supruga nije izašla iz kuće dva i ipo meseca, jednostavno vrata nije napustila - rekao je on.

- Samo da je pronađem. Ona je moje dete, kakva god da je, ona je moje dete - dodala je uplakana majka.

Sa druge strane, reporterka je u razgovoru sa svedocima koji su među poslednjima videli Marijanu, načula kako tvrdnje supruga nestale za pomenute medije, navodi se, nisu tačne.

- Nestala je tokom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće - rekao je na početku drame Karlo.

- Ako je stvarno istina da je suprug dao izjavu da su u ponoć legli, to je laž. Ona je u ponoć bila sa mnom - rekao je jedan od svedoka.

- Oko devet je došla na posao. Radila je smenu do nekih tri. Posle je otišla u obližnji kafić na kafu. Sa kafe je prešla na alkoholna pića. Bila je u društvu jedne osobe, prijatelja, poznanika - kazao je drugi svedok.

MArijana Seifert, Printscreen/Youtube/Ana Bee
 

Marijana se, navodno, u lokalu zadržala do kasnih večernjih sati, a jedna žena se njoj i prijatelju pridružila oko, kako kaže, osam uveče, a zatim su nastavili druženje kod nje kući.

- Kada sam je videla, ona je pila duple džin tonike. Već je tada bila u vidno alkoholisanom stanju. Nakon toga smo otišli kod mene kući. Svi troje smo otišli zajedno. U stanu smo sedeli, sve je bilo okej. Ona je bila vesela, pevala je - ispričala je za „Provereno".

Prema daljem razgovoru, Marijana joj je tada pokazala poruku koju je dobila od supruga.

- U poruci je pisalo da, naravno, ima pravo da popije kafu gde hoće i s kim hoće i koliko hoće i da mu je žao zbog njegove reakcije, ali ja ne znam koja je bila reakcija - izjavila je i dodala da je Marijanu suprug i zvao.

- Pitala ga je gde je on bio kad je njoj trebalo i to je spomenula nekoliko puta i rekla da ju pusti na miru i da ona neće doći kući, da se boji. Počela je da plače i spustila slušalicu. Nije rekla čega se boji, bila je u jako alkoholisanom stanju - dodala je, a zatim ispričala da je oko tri ujutro zamolila prijatelja da Marijanu odveze kući taksijem.

- On me je nazvao u 3.15 kada je ona izašla van iz taksija. Nazvao me je da mi kaže da ju je ostavio pred zgradom i da je on taksijem dalje otišao doma. Pričali smo sve dok je otišao do kuće - zaključila je.

Marijanina majka Gordana je kazala da ju je iduće jutro nazvao Marijanin suprug Karlo koji im je saopštio da je Marijana nestala i da je njena torbica pronađena na Mostu mladosti, a zatim i da je kući stigla oko tri ujutro, promenila obuću i ponovo otišla.

Kasnije je, tvrdi Marijanin otac Ivo, promenio priču.

„Bili su pred razvodom"?

- Posle, nakon četiri dana, rekao da su sedeli za stolom i 15 minuta pričali. Uobičajeno. Ja znam kakav je njihov odnos bio već od Nove godine. Bili su pred razvodom, imali su problema međusobno - objasnio je on.

Roditeljima je policija, tvrde, prepričala sadržaj snimaka nadzornih kamera, no dok traje istraga nisu im dopustili da ih i pogledaju. Na snimcima je, ispričali su, jasno uočljivo da je Marijana išla sama, a navodno ni kasnije niko nije došao za njom.

- Čak mi je rekao jedan inspektor da imaju svedoke. Kažu da je to bio neki avanturista iz Belgije, navodno na drugoj strani pod mostom da je spavao, da je čuo krik i pljus. Ko to radi kad se baca sam. Jesu li uzeli njegovu izjavu ili su smatrali da je ona nebitna, to ne znam. Ja samo, poznajući moje dete, sumnjam da bi ubila samu sebe. Ona je ili pod nekom pretnjom bila ili je odvedena ili doterana pred zid pretnjama - zaključio je Kovačević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike