Ko je kriv za tvoj nestanak? Majka nestale Marijane slomljena od bola: Šest meseci velike tuge

27.10.2022

10:46

0

Gordana već pola godine živi u agoniji šta je sa njenom ćerkom

Ko je kriv za tvoj nestanak? Majka nestale Marijane slomljena od bola: Šest meseci velike tuge
marijana seifert - Copyright Printscreen YouTube/Veliki brat

Za pobednicom „Velikog brata” Marijanom Seifert traga se već šest meseci. Mesecima unazad su u javnost isplivavale razne informacije, saslušavani brojni poznanici i porodica Seifertove, ali zvaničnih potvrda da li se Marijana ubila i zbog čega je nestala nema. 

Gordana Kovačević, majka nestale Marijane, živi u agoniji, prema rečima sugrađana, ne izlazi iz kuće i čeka da sazna bilo šta o ćerki. Putem društvene mreže Fejsbuk ona je objavila nekoliko fotografija svoje ćerke i obratila se potresnim rečima:

Printscreen Facebook
Marijana Seifert

 
- O Bože moj dragi, gde je? Danas šest meseci da si nestala, šest meseci pregoleme boli i tuge! Ko je kriv za tvoj nestanak? - napisala je Gordana.

Inače, Marijana Seifert nestala je 27. aprila 2022. godine. Prema rečima njenog supruga, koji je i prijavio policiji njen nestana, ona je izašla sama iz stana na zagrebačkoj adresi na Savici i od tada od nje nema ni traga.

Marijana Seifert, Youtube screenshot ,,VELIKI BRAT"
Marijana Seifert

Marijanine lične stvari pronađene su na Mostu mladosti nedugo pošto je prijavljen nestanak. Upravo zbog toga policija se fokusirala na područje reke Save. HGSS, ronioci specijalne policije, dronovi, policija, krajem aprila krenuli su u potragu za Marijanom. Pročešljali su korito reke Save oko Mosta mladosti i obalu ali nisu pronašli Marijanu.

Njena sestra Maja Kovačević je u jednom rijalitiju ispričala svoju bolnu ispovest uz tvrdnje da njena sestra Marijana više nije živa.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike