Porodične drame Ražnatovića: Nezvani gost se krio u garaži i glumio Arkana, Veljko bio invalid u školi

19.10.2022

20:02

3

U novoj epizodi „Ceca show“ gledaoci će moći da vide kako izgleda vila Ražnatovića na Kipru, ali i kakve neprijatnosti je pevačica doživela u svom domu

Porodične drame Ražnatovića: Nezvani gost se krio u garaži i glumio Arkana, Veljko bio invalid u školi
tht - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Pevačica Svetlana Ražnatović je u svom dokumentarnom serijalu „Ceca show“ podelila sa pratiocima kako izgleda njena vila na Kipru, a osim toga otkrila je i detalje jezive neprijatnosti koju je doživela u svom domu.

O svemu tome, ali i kako se život promeni preko noći, pričali su članovi porodice Ražnatović, a sve ovo će biti emitovano u trećoj epizodi serijala „Ceca i deca“. Bilo je reči i o ozbiljnoj povredi koju je imao Cecin sin, Veljko Ražnatović, a pevačica je pričala i o gubitku bebe.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca Ražnatović

 

- Naš dan na Kipru - zajedno pijemo kafu, odmaramo se, pričamo, gledamo u more - kaže Cecina sestra, Lidija.

- Kada me je Valentina pozvala i rekla da imam nezvanog gosta, ona je zatekla ludaka koji se uselio u moju garažu i glumio mog muža. 

- Ja sam bukvalno bio invalid u školi prvih šest meseci. Mene „Land Rover“ udario u glavu, branik mi napravio prozbiljan rez - pričao je Veljko.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Veljko Ražnatović

 

Kakav je to buran život vodila Ceca i kakve su je porodične drame lomile, sve to će gledaoci moći da saznaju u narednoj epizodi ovog dokumentarnog serijala.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike