Marija Šerifović danas slavi rođendan: Društvo joj prave oni, a jedan detalj privukao je posebnu pažnju!

14.11.2022

15:52

0

''Tek smo na pola puta!'', poručiča je pevačica, a potom se svima zahvalila na lepim željama

Marija Šerifović danas slavi rođendan: Društvo joj prave oni, a jedan detalj privukao je posebnu pažnju!
Marija Šerifović - Copyright Instagram printscreen/serifovic

Za Mariju Šerifović danas je poseban dan, budući da puni 38 godina. Pevačica je na svom Instagram nalogu podelila prve fotografije sa skromne porodične proslave. Torta na stolu ispred Marije, ukrašena zlatnim svećicama privikla je veliku pažnju, a društvo su joj pravili njen i pas njene majke Verice Šerifović, koja je nedavno za 24sedam otvorila dušu i progovorila o ćerki i zatvaranju svoje poslastičarnice u Kragujevcu.

Poznato je da su Mariji pored porodice njeni ljubimci najbitniji, te neretko ukradu pažnju njenih pratilaca, a mnogi su oduševljeni načinom na koji pevačica brine o njima. Njeni ljubimci su joj sada pomogli da oduva rođendanske svećice, što je mnoge raznežilo i nasmejalo.

- Volim hrabro, radim hrabro, verujem hrabro, grešim hrabro, kajem se hrabro i praštam hrabro. Košta me svega, ali i ceh plaćam hrabro. Idemo Šeki dalje. Tek smo na pola puta! Hvala svima na čestitkama. S ljubavlju, Marija - napisala je pevačica u opisu galerija sa rođendanskim fotografijama na Instagramu.

Šerifovićeva se nedavno pohvalila i novom frizurom, a ono što je svima zapalo za oko jeste njena kilaža, jer otkako se pojavila na javnoj sceni, Marija ne krije da konstantno varira sa kilogramima, te mora da vodi računa o načinu života. Nedavno je smršala sedam kilograma, pa otkrila kako je u tome uspela.

Antonio Ahel/ATAImages
Marija Šerifović

O njenom ljubavnom životu se neprestano nagađa, dok pevačica o tome mudro ćuti, jedna koleginica ju je pozvala na dejt javno.

Marija je i nakon šest uspešnih sezona žiriranja u muzičkom takmičenju ''Zvezde Granda'' odlučila da zadrži svoje mesto u šouu i ove godine, a u poslednjoj emisiji veliku pažnju javnosti privukla je transrodna kandidatkinja koja je želela da joj upravo Šerifovićeva bude mentor u pomenutom takmičenju. Marija ju je podržala svojim glasom, a potom odbila mentorstvo:

- Alina, moj glas tebi večeras ima mnogo veću težinu nego kao glas kako si lepa pevala. Ovo je glas za jednu hrabru i rešenu devojku, za jednu slobodnu osobu koja ima pravo da voli na način na koji želi, jer to pravo ne može niko da ti uskrati. Ali ja nisam dobar mentor za tebe jer ne mogu da hendlujem ta tanana osećanja, ja to radim nervozno, bučno, grubo i ne bih mogla da hendlujem bilo koga ko bi na to reagovao nežno. Ja sam sve to što ti nisi. Dobro došla, Alina The Queen (prim. aut.kraljica) - poručila je Marija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike