Čemu frka i drama, to je biznis! Marija Šerifović o prelasku „Zvezda Granda“ na televiziju Pink

25.10.2022

16:28

0

Pevačica ističe da je ovaj emiter dobitna kombinacija

Čemu frka i drama, to je biznis! Marija Šerifović o prelasku „Zvezda Granda“ na televiziju Pink
Marija Šerifović - Copyright 24seddam/D.B.

Pre nedelju dana je „Grand“ produkcija potpisala ugovor sa Željkom Mitrovićem o emitovanju „Zvezda Granda“ na televizij Pink. Sada kada je konačno odlučeno ko će biti emiter popularnog takmičenja, neminovno je bilo čuti i mišljenje članova žirija o ovom transferu. 

Pevačica i jedna od članica žirija Marija Šerifović iznela je svoje impresije ovim povodom. 

- Očekujem da budemo jednako gledani kao i do sada. Ne znam čemu frka i drama, to je biznis. Nama je u interesu da budemo gledani u svim kablovskim sistemima i to je bilo jedino logično rešenje - rekla je Marija i dodala:

24seddam/D.B.
Marija Šerifović

 

- Nisam imala nikakvu nedoumicu da se stvar neće završiti najbolje po „Zvezde Granda“, zato što su takav brend da ih svako želi. Sigurna sam da kada u nedelju posle prvog emitovanja budemo pogledali brojke, da će nam biti jasno zašto je dobra ova kombinacija.

Šerifovićeva je nedavno na svom Jutjub kanalu podelila sa pratiocima kakve muke ima sa mršavljenjem, a sada je otkrila da ne želi da podleže nikakvim tretmanima, već želi prirodnim putem da skine višak kilograma. Ono što je za svaku pohvalu, jeste to što je pevačica za samo 20 dana zahvaljujući strogom režimu ishrane i svakodnevnim treninzima, smršala čak 7 kilograma.

24seddam/D.B.
Marija Šerifović

- Mnogi poznati koriste razne liposukcije, ja sam želela da to bude prirodno i da promenim navike zauvek, da mi zdrava hrana i trening budu deo života a ne samo kratkrotrajni - rekla je Marija za „Grand Online“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike