"Sledeća godina je u mom znaku!" Karleuša najavila velike planove: Neće biti samo albuma i koncerta, nego još nešto! (VIDEO)

10.11.2022

15:35

1

Ona se pred fotoreporterima pojavila u najskupljoj garderobi

"Sledeća godina je u mom znaku!" Karleuša najavila velike planove: Neće biti samo albuma i koncerta, nego još nešto! (VIDEO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša nastupiće u novogodišnjoj noći ponovo u društvu Deda Mrazova, najavljujući tako da će napraviti spektakl, a onda poručila da će u 2023. objaviti album, ali "i još nešto što dosad nije niko napravio". Tako je ponovo prozvala kolege, poručujući da "želi svima sreću koji planiraju sledeće godine neke projekte".

- Pored standardnih igrača, biće i jedna ozbiljna ekipa Deda Mrazova, imaćemo i trubače. Biće to i tradicionalna noć, ali i Rio i Las Vegas - otkrila je JK, a zatim naglasila da bi u noći 31. decembra mogla premijerno da predstavi i novu pesmu. Ipak, scenski spektakla je, kako kaže, nešto u šta mnogo ulaže, pa tvrdi da ni ove godine neće zaraditi od nastupa za Novu godinu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

- Biće nas preko 20, biće promena kostima... Odajem sada kolegama i dajem im ideje, ali pošto sve to puno košta, mislim da niko nije lud da ovoliko uloži koliko ću ja. Može da se desi i premijera nove pesme. U Novu godinu ulazim spremna, puna snage i energije. 2023. da bude u mom znaku jer tad izlazi moj album - najavila je Karleuša, odajući utisak i da je dobro raspoložena, pa je nije preterano zanimalo da u svom standardnom duhu komentariše kolege.

Podsetimo, Karleuša je na konferenciji objasnila i zašto je glumci nerviraju, mimo priče da "pojedinci ubijaju životinje", te je bila bez dlake na jeziku.

24sedam/Katarina Mihajlović
Jelena Karleuša

- Zato što se tako ponašaju. Odmah da razlučimo jednu stvar, oni nisu viša bića, kasta, rasa u odnosu na pevače i muzičare, ali se tako ponašaju. Kao da su nobles u odnosu na plebs, jedna viša vrsta koja prezire popularnost, šoubiznis... Mora neko da im otvori oči da su oni u istom poslu kao, na primer, ja i sve moje kolege iz muzičke branše. Rade za publicitet, novac, na popularnost. To gnušanje od popularnisti me posebno nervira, jer je to strašno foliranje. Kao, hoćeš da budeš popularan glumac, ali ne želiš da budeš popularan, da te prepoznaju. To je baš fuj - rekla nam je Jelena, koja se pred fotoreporterima pojavila u najskupljoj garderobi.

U video snimku ispod, pogledajte šta je Karleuša rekla - da li bi se i pod kojim uslovom pomirila sa Cecom Ražnatović, kao i da li će napraviti koncert na Ušću sledeće godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike