Bile smo klinke, željne dokazivanja! Ivana Peters o druženju sa Gocom Tržan

17.02.2021

22:45 >> 22:14

0

Autor: D. Božović

Pevačice ranije nisu bile u korektnim odnosima, a sada su shvatile da su to sve bile mladalačke igrarije

Bile smo klinke, željne dokazivanja! Ivana Peters o druženju sa Gocom Tržan
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Dve dame savršenih glasovnih mogućnosti, Goca Tržan i Ivana Peters, devedesetih godina bile su deo sastava „Tap 011”, a nakon raspada grupe, pevačice su ostvarile veliki uspeh u solo karijerama. Nakon nekoliko godina, pevačice su ponovo udružile svoje vokale i planiraju da snimaju i pevaju za svoje obožavaoce što pokazuje i novi singl „Metar po metar”.

Godinama unazad govorilo se o narušenim odnosima između Ivane i Goce, a da li su jedna na drugu bile ljubomorne tokom zajedničkog rada u grupi, otkriva Ivana Peters.

– Goca je bila ljubomorna na mene što sam imala duge noge, a ja na nju što ima velike grudi. Bile smo klinke, željne dokazivanja. Nije to ljubomora. To se zove odrastanje. Šalu na stranu, ljudima smo sada probudili nostalgiju za vremenom kada su bili mladi i kada na teško vreme i težak život koji su tada živeli, nisu gledali kroz krizu, sankcije, ratove već kroz prve izlaske, odlaske na koncerte i more, na prve ljubavi i slomljena srca. S druge strane, i sada se teško živi, samo što ljudi proživljavaju druge krize i vode druge ratove. Zadovoljni smo novom pesmom „Metar po metar“, mislimo da prilično podseća na neke od emotivnijih pesama iz starog opusa „Tap 011“, a opet uz neku dozu humora – kaže Ivana u intervjuu za Blic.

Goca Tržan i Ivana Peters Printscreen: Instagram/gocatrzan

Podsetimo, pevačice su pre nekoliko meseci zajedno sa prijateljima i takođe bivšim članovima popularnog benda odsele na Jahorini, gde su uživale u zimskim čarima ove planine.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike