Među nama nikada nije bilo „zle krvi"! Tap 011 je ponovo na okupu: Sva nagađanja opovrgavamo osmesima!

02.02.2021

21:10

0

Ideja da snime novu pesmu nastala je još pre deset godina. Čuvena petorka sada je konačno obradovala svoju publiku s Metar po metar i veoma ih srećnim čini

Među nama nikada nije bilo „zle krvi"! Tap 011 je ponovo na okupu: Sva nagađanja opovrgavamo osmesima!
Copyright Tap 011 ATAImages/Antonio Ahel

Posle brojnih spekulacija da su ostali u lošim odnosima, istina o „Tap 011” upravo je – suprotno! Pevačica Goca Tržan naglasila je da čuvenu petorku „drže” na okupu jake i lepe prijateljske veze već godinama, a i nova pesma je dokaz za to.

– Nismo Jutjub bend. Mi se obraćamo publici koja sluša radio. Snimili smo pesmu koja je baš lepa i emotivna, pa se nadam da će to i mlađa publika da prepozna – počela je Goca u razgovoru za „Novu”, pa dodala: Ideju o snimanju pesme imamo još od 2011. godine, kada smo imali koncert u „Štark areni”, samo do sada se nije desila ta prava pesma kao što je „Metar po metar”, koju smo snimili. Kada se desi prava pesma, onda je sve lako i da se snimi i da se objavi. Intezivno se družimo. Često smo zajedno i, prosto, kada je bend konstantno na okupu, desi se i nova pesma. Baš mi je drago što se to desilo baš sada, jer nekako nećemo biti mlađi nikada, pa smo to uradili sada dok nas još „drži” ta energija. Meni je stvarno bilo divno na snimanju, kako pesme, tako i spota. Mi smo prijateljska i pozitivna energija, nas petoro. Među nama nikada nije bilo te „zle krvi”. Naš odnos je čist, što se uvek odrazi na naše projekte i publika to prepozna. Želeli smo da se tako predstavimo povratničkom pesmom, koja će imati neku super energiju i neki super vajb i mislim da smo uspeli – kaže pevačica, pa dodaje kako j i zajednička turneja u planu, kada to okolnosti budu dozvolile.

Pročitajte još:

– Mi imamo još dve pesme spremne, samo fale neke finese da se završe i to ćemo vrlo brzo. Planiramo da imamo koncerte, ali zbog celokupne situacije oko pandemije koronavirusa, stvarno ne znam kada će to biti moguće – zaključila je.

Ivana Peters, sa druge strane, priznaje da još nije stigla da isprati komentare publike, ali da su je kolege obavestile da su i te kako pozitivni.

– Ne stižem da pratim komentare i reakcije publike na pesmu koju smo juče objavili, ali me obaveštavaju drugari da su super komentari i da je reakcija za sada odlična.

– Nismo se toliko opterećivali kako će publika to prihvatiti. Naravno, želeli smo da se svima to svidi. Više nam je u fokusu bila ta neka energija koju smo između sebe osetili. Putovali smo jednim kolima, pa smo se opet nekako vratili kroz vreme i stvarno nas je to učinilo srećnim – otkriva Ivana.

Đorđe Pajović, od muškog dela grupe, takođe je podelio s javnošću svoje impresije.

– Pesmu smo objavili i čekamo reakciju ljudi. Imamo još nekoliko novih pesama, pa ćemo videti kako prva bude prošla. Ostale ćemo izbacivati s vremena na vreme. Sve to što mi radimo obiluje nekom super pozitivnom energijom i dokle god je takva energija između nas, sve ovo što radimo će trajati – kaže Đorđe, pa objašnjava kako su odnosi u bendu uvek bili prijateljski, a da razne radske priče opovrgavaju osmesima.

– Ljudi su uvek tražili tu neku „dlaku u jajetu”. Više ih je interesovalo da li između nas ima nekih svađa, nego kakva su naša realna prijateljstva. Opet sve te priče i nagađanja mi opovrgavamo svojim osmesima. Svakako i kada smo imali te neke nesuglasice kao tinejdžeri, uglavnom smo se svađali zbog nekih gluposti, ali sve je to opravdano tim našim godinama koje smo imali tada.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike