"Maltene niko ni sa kim nije pričao": Goca Tržan detaljno o tome zašto je napustila Tap 011

16.04.2022

16:28

0

Pevačica je priznala da su se u to vreme, iako na vrhuncu popularnosti, članovi grupe vozili gradskim prevozom na svirke

"Maltene niko ni sa kim nije pričao": Goca Tržan detaljno o tome zašto je napustila Tap 011
24sedam/Danilo Krša

Goca Tržan je stekla popularnost u grupi "Tap 011" koju je u jednom trenutku odlučila da napusti i započne solo karijeru.

Mnogi ne znaju zašto je pevačica donela takvu odluku, a ona je sad detaljno o tome govorila. 

Ona je objasnila kako je došlo do odluke da samostalno gradi karijeru, ali i da su se ona i ostali članovi benda vozili gradskim autobusom u jeku popularnosti i karijere.

24sedam/Danilo Krša
 

- Da, vozili smo se. Sećam se da smo išli kod Dekija Pantelića u "Pink diskoteku", to je bila najpopularnija emisija i vozimo se Ivana i ja autobusom. Danas prvo nađu telohranitelja i menadžera, pa naprave karijeru. Prešla sam svaki stepenik - rekla je pevačica, koja je napustila bend jer je u džepu imala 50 maraka.

- Da, istina je. Imala sam 25 godina i bila sam u fazonu - brate. Kao bend smo bili, nekako, svako na svoju stranu. I već to nije funkcionisalo. Znaš kad, maltene, niko ni sa kim nije pričao. Samo se nađemo na tezgi i gledamo se preko one stvari. To mi više nije prijalo - pričala je Goca u emisiji "Realna priča", pa nastavila:

24sedam/Danilo Krša
 

- Onda sam bila u fazonu da ću da nastavim da studiram. Došla sam do druge godine Poljoprivrednog fakulteta i imala sam odlične ocene. Bila sam u fazonu da ću ili da se zaposlim u nekom butiku, nešto da radim ili da studiram i završim fakultet. Tako više nije išlo. Uopšte nisam imala ideju da ću samostalno da nastavim da se bavim muzikom. Stvarno. Bila sam odličan đak. Mogla sam bilo šta da radim, ali eto volim ovo.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti