Nik Kenon dobio osmo dete! Moderni sultan ponovo čeka blizance

26.07.2022

13:05

0

Glumac praktikuje poliamoriju, a u vanbračnoj zajednici je sa čak tri žene istovremeno

Nik Kenon dobio osmo dete! Moderni sultan ponovo čeka blizance
Nik Kenon - Copyright Profimedia

Američki voditelj i glumac, Nik Kenon dobio je sedmoro dece, a njegova porodica je postala brojnija za još jednog člana. On je dobio epitet „modernog sultana zbog načina života kojim živi, jer on trenutno uživa u vanbračnoj zajednici sa čak tri žene istovremeno.

Naime, Kenon je u junu dobio osmo dete, a ovog puta, u pitanju je dečak. Njegova partnerka Bre Tesi, rodila je njihovo prvo zajedničko dete, a njegovo osmo. Nasledniku su dali ime Legendarni.

- Porodila sam se prirodnim putem, bez ikakvih lekova. Pomeramo granice, ovo je potpuno osnažujuće iskustvo - napisala je Bre i objavila niz fotografija svog tek rođenog sina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bre Tiesi (@bre_tiesi)

 

- Ne mogu dovoljno da zahvalim svom timu što mi je pomogao da rodim sina. Ovo me iskustvo zauvek promenilo i nisam mogla poželeti neverovatnijeg partnera koji me više podržava. Ne bih mogla bez tebe. Ne mogu verovati da je ovde - napisala je Nikova partnerka. 


Kako se u medijima pojavila informacija, da Nik dobija još jedno dete, glumac se dvoumio da li da lepe vesti objavi zbog smrti svog sina Zena kojeg je dobio sa Alisom Skot

- Znam za Breinu trudnoću već neko vreme, pre nego što je moj sin Zen preminuo. Ovo mi je uvek bilo u glavi. Kada je pravo vreme? Kako da ovo podelim? - kazao je Kenon. 

Screenshot/Youtube/Nick Cannon
Nik Kenon

 

- Želeo sam da ispoštujem Alisu da zajedno tugujemo, a Bre je bila puna poštovanja i suzdržavala se od svojih najava i govora na društvenim mrežama - dodao je glumac.

Podsetimo, Kenon već ima šestoro dece, blizance, koje je dobio s bivšom suprugom Marajom Keri, zatim dvoje dece sa Britani Bel i blizance koje je dobio sa Abi. Ona je ponovo trudna i sada čeka blizance.

Njegovo sedmo dete, sin Zen, kojeg je dobio s Alisom Skot umro je nedugo nakon rođenja od posledica tumora na mozgu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike