Dok čeka još dvoje, sa druge dve žene, Nik Kenon dobio deveto dete! (FOTO)

15.09.2022

14:53

0

Autor: Marija Mitić

Ovoga puta porodila se LaNiša Kol

Dok čeka još dvoje, sa druge dve žene, Nik Kenon dobio deveto dete! (FOTO)
Nik Kenon - Copyright Profimedia

Glumac i komičar Nik Kenon danas je dobio deveto dete, ovog puta sa LaNišom Kol. Ovim povodom se oglasio na Instagramu, uz fotografiju sa bebom i njenom mamom, tik nakon porođaja.

 - Predstavljamo Oniks Ajs Kol Kenon… Bog je meni i LaNiši Kol dao privilegiju da ugostimo anđela ovde, na Zemlji. Zaklinjem se da ću štititi, obezbediti, voditi i voleti ovo dete najbolje što mogu - poručio je Kenon.

 

 

Inače, Nik je već dugo na meti kritika jer u isto vreme zasniva više porodica, odnosno sa različitim ženama dobija decu, pa su mu tako još dve bebe na putu.

- Kao što svi znamo, nije me lako dotaći i prilično sam imun na komentare, uvek sam bio otvorena knjiga, ali nemaju svi u mojoj porodici isti nivo snage. Zato se molim i molim druge da usmere svu kritiku i cinizam prema meni, a ne prema voljenim i dragocenim majkama moje dece - uzvratio je nedavno na silne kritike glumac i voditelj, prenosi "Dejli mejl".

Podsetimo, Nik je pre samo nekoliko nedelja ponovo zaprepastio fanove kada je objavio da očekuje svoje 11. dete sa manekenkom Britani Bel. Vest je saopštio zajedničkim snimkom sa Britani uz natpis: Vreme je stalo i ovo se dogodilo.

 

 

Vest je inače stigla dok on čeka rođenje svog 10. deteta sa Ebi De La Rosom, koja bi trebalo da se porodi u oktobru, a nakon što je Bri Tijesi rodila njihovo prvo zajedničko dete u julu ove godine.

Glumac koji će uskoro postati 11. put otac, bio je od 2008. do 2016. u braku sa slavnom pevačicom Marajom Keri sa kojom ima blizance Marokana Skota i Monro Kenon. Sina Zena dobio je sa Ališom Skot, sa Britani Bel ima i ćerku neobičnog imena Moćna kraljica kao i sina Goldena Kenona. Veza sa Ebi De La Rosom donela mu je i Zajona i Ziliona Kenona. I na kraju, sa Bri Tijesi spaja ga i ćerkica čije ime na sprskom jeziku znači Legendarna ljubav.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike