Nikad originalniji poklon za voditelja koji čeka osmo dete: Niku Kenonu stigao automat pun prezervativa! (FOTO)

08.02.2022

22:10

0

Autor: Marija Mitić

Fanovi su morali da se našale sa slavnim komičarem

Nikad originalniji poklon za voditelja koji čeka osmo dete: Niku Kenonu stigao automat pun prezervativa! (FOTO)
Nik Kenon - Copyright Profimedia

Nik Kenon, američki voditelj i glumac, saopštio je nedavno da očekuje osmo dete. Iako je samo par meseci pre toga izjavio da mu je terapeut savetovao "da uzme pauzu od pravljenja dece", to se nije desilo pa je tako dobio još jednu bebu, ovoga puta sa Bri Tijesi.

Ovo je pojedine fanove nateralo da se našale sa komičarem, pa su mu tako na adresu poslali ni manje ni više nego automat sa prezervativima! Nik se slikao pored ovog aparata pa fotografiju objavio na Instagramu.

- Izgleda da mi je neko upravo poslao ranije poklon za Dan zaljubljenih! Automat pun Magnuma - napisao je Kenon koji je šaluu shvatio na pravi način.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

 

Podsetimo, Nik praktikuje poliamoriju, odnosno održava intimne odnose s više osoba uz znanje i pristanak svih partnera. Poznato je da voditelj stvara porodicu s tri žene – Abi Dela Ros, Britani Bel i Alisom Skot, a sada i sa Bri.

U decembru je dobio drugo dete s Britani, u junu je s Abi dobio blizance, a ima i još jedno dete s Alisom. Ranije je bio u braku s pevačicom Marajom Keri, s kojom ima dvoje dece, desetogodišnje Morokana Skota i Monro.

Inače, Nik je izgubio jedno od sedmoro dece koje ima, petomesečnog sina Zena, pre oko dva meseca, koji je preminuo od posledica tumora na mozgu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike