Hit prosidbe pevačica: Jedna uzela prsten, a neće da se uda, drugu prosila žena, treća kaže da bi unesrećila muškarca

12.06.2022

06:45

0

Pored dobrog bakšiša, pevačice često na nastupima dobijaju ruže, plišane medvediće, a neke čak i verenički prsten

Hit prosidbe pevačica: Jedna uzela prsten, a neće da se uda, drugu prosila žena, treća kaže da bi unesrećila muškarca
prosnja - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/ATA Images

Od obožavatelja, preko udvarača, do prosaca! Naše estradne dame se za svaki nastup pripremaju po nekoliko sati, te i ne čudi što muškarci ne mogu da im odole.

Pored dobrog bakšiša, pevačice često na nastupima dobijaju ruže, plišane medvediće, a neke čak i verenički prsten. Naime, Nataša Bekvalac, Anastasija Ražnatović, Džejla Ramović, Aleksandra Mladenović, Sara Jovanović, Tanja Savić i Zorana MIćanović su tokom nastupa bile i prošene. Međutim, nijedna nije pristala.

Neke od njih su već imale momke, a one slobodne se nisu prepuštale takvim ponudama. 

Džejla Ramović uzela prsten, a neće da se uda

Pobednica „Zvezda Granda“ svoj privatni život ne iznosi u javnost, iako svojim izgledom pleni gde god da se pojavi, kaže da emotivnog partnera nema. Iako je jedan mladić imao nameru da je usreći, te ju je zaprosio pred punom diskotekom, Džejla je prsten uzela, ali je prosidbu odbila pod izgovorom da je mlada za udaju.

- Prosim te, lepoto - rekao je mladić, a Džejla koja je simbol ljubavi uzela, morala je da razočara momka: 

- Rano mi je - odgovorila mu je ona, ali momak nije odustajao: 

- Ali ti si prsten uzela - podsetio ju je, a Džejla se nasmejala, dok je publika vrištala od oduševljenja.

 

 

Nataša Bekvalac dobila prsten od žene

U nešto drugačijoj situaciji našla se Džejlina koleginica Nataša Bekvalac kojoj je devojka iz publike poklonila prstena, a ona je klekla pred nju, te je sve izgledalo kao prava prosidba. 

Bekvalčeva je bila oduševljena ovim gestom, te je devojci dala obećanje da prsten sa ruke nikada neće skidati. 

ATAImages/ A.A.
Nataša Bekvalac

 

Anastasija Ražnatović zaprošena u gradu ljubavi

Već na prvom nastupu pevačica Anastasija Ražnatović je dobila bračnu ponudu. Naime, nju je jedan obožavalac zaprosio u gradu ljubavi. Strpljivo je čekao svoj red, pa kada su se svi fotografisali sa Anastasijom, on joj je prišao sa buketom i prstenom.

Međutim, pošto je pevačica tek okončala vezu sa Đorđem Kuljićem, o ovakvom vidu prosidbe sigurno nije sanjala, te je morala ljubazno da ga odbije. 

Aleksandra Mladenović neće da se udaje

Bez obzira na to što je zauzeta, Mladenovićevu startuju momci i nude joj bračne ponude. Tako joj je jedan mladić iz publike prišao i poklonio prsten. Kada ju je pitao da se uda za njega, usledio je hladan tuš. 

- Ja neću da se udam. Hvala ti na ponudi svakako - rekla je Aleksandra kroz smeh, a dečko se odmah okrenuo, dok je publika oko nje sve vreme uzvikivala „Neee, neeee“.

Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_
 

„I šta ćemo sad“

Gotovo istu situaciju je imala i pevačica Sara Jo, koja je bila gošća na nastupu Marije Šerifović. Nju je jedan dečko zamolio da mu ustupi prostor kako bi zaprosio Jovanovićevu, bez obzira na to što je ona emotivno zauzeta. 

Kako dečka ne bi razočarala, Sara je vrlo vešto odbila prosca citirajući stihove pesme Ane Đurić Konstrakte govoreći „I šta ćemo sad“. 

- Volim te, sve ću da uradim za tebe - kazao je momak Sari, a potom joj stavio prsten na ruku. 

Tanja Savić rekla proscu da se ne bi usrećio sa njom

Posle razlaza sa Dušanom Jovančevićem, Tanja Savić ima brojne obožavaoce koji bi rado zauzeli mesto njenog životnog saputnika. Tako joj je jedan muškarac prišao na nastupu i otvoreno je pitao da se uda za njega. 

- Želim da se udaš za mene? Zašto da ne? Pa ljubav na prvi pogled – rekao joj je on, dok je Tanja imala urnebesan odgovor.

- Čekaj, momak je ladno napisao: „Udaj se za mene“. E svaka ti čast na hrabrosti, ali se ne bi usrećio veruj mi, ovi moji ljudi znaju kakva sam ja. Nisam ja laka za saradnju - odgovorila mu je, dok je publika ovaj smeli gest i njen zanimljiv odgovor podržala aplauzom.

 

Zorana Mićanović sa 17 zaprošena

Zorana Mićanović, tek što je zakoračila na estradnu scenu, dobija bračne ponude. Na jednom od njenih zakazanih nastupa, momak joj je prišao i zaprosio je, a ona je morala ljubazno da ga odbije. 

- Za sad nije bilo čudnih situacija, sem prosidbe na nastupu (smeh). Dečko je prišao bini, izvadio prsten i pitao me da se udam za njega (smeh). Iskreno, bila sam jako iznenađena, ali nisam pristala, vratila sam prsten, rano je još za udaju - kazala je Zorana. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike