Posle tri propala braka, zamalo da poklekne! Nataša Bekvalac ušla u salu za venčanje: Vežite me (FOTO)

07.09.2022

11:31

0

Pevačica nije odolela da se ne našali na svoj račun

Posle tri propala braka, zamalo da poklekne! Nataša Bekvalac ušla u salu za venčanje: Vežite me (FOTO)
natasa_bekvalac_05082022_0020 - Copyright ATAImages/ Amir Hamzagic

Pevačica Nataša Bekvalac je trenutno na američkoj turneji, odakle sa pratiocima gotovo svakodnevno deli snimke dnevnog provoda i obilazaka, a tako i sa nastupa.

Posle Njujorka, na red je došao i Las Vegas, kojim je Bekvalčeva oduševljena. Posle posete hotelu, novosadska barbika je ušla u jednu salu za venčanje koja je ukrašena belim i zlatnim detaljima.

ATAImages/ Amir Hamzagic
Nataša Bekvalac

Uz snimak koji je objavila, pevačica je imala i veoma zanimljiv komentar. S obzirom na to da je već nekoliko puta bila pred oltarom, ona se našalila na svoj račun:

Instagram printscreen/bekvalceva
Nataša Bekvalac u Las Vegasu

- Sve se tresem, da li ću izdržati... Vežite me - napisala je pevačica, aludirajući na činjenicu da je nekoliko puta stala na „ludi kamen", te da se plaši da ponovo ne poklekne.

Podsetimo, Bekvalčeva iza sebe ima tri braka. Prva Natašina velika ljubav bio je nekadašnji vaterpolista Danilo Dača Ikodinović, koga je upoznala 2004. godine i sa kojim ima ćerku Hanu. Par se razveo 2011. godine, a nakon četiri godine „novosadska barbika” sreću je pronašla kraj Ljube Jovanovića. U martu 2017. saopštili su da se razvode.

Nakon samo nekoliko nedelja od njihovog razvoda u medije je dospela vest da se pevačica viđa sa Lukom Lazukićem. Posle samo nekoliko meseci veze par je saznao da očekuje prinovu. U avgustu 2017. godine obradovala ih je radosna vest - rodila se Katja, a mesec dana kasnije odlučili su da stanu pred oltar, no i taj brak se završio razvodom.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike