Nekadašnji pobednik „Prvog glasa Srbije" pokazao sina: Pevač progovorio i o onome o čemu većina ćuti!

11.11.2022

16:19

0

Naslednik Luka doneo je veliku radost u porodicu, a Davor Jovanović ne krije da se i dalje uhodava kada je uloga oca u pitanju

Nekadašnji pobednik „Prvog glasa Srbije" pokazao sina: Pevač progovorio i o onome o čemu većina ćuti!
Davor Jovanović - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Vokalni solista iz Kladova i nekadašnji pobednik „Prvog glasa Srbije", Davor Jovanović, pre oko dva meseca ostvario se u ulozi oca. Pevač je dobio sina Luku, a sada, bez zadrške je progovorio o očinstvu.

„Nije lako!"

- Kod mene se nije ništa drastično promenilo jer je beba Luka došao na svet tek pre dva meseca, tako da se još upoznajemo, družimo i učimo o životu i roditeljstvu onako u hodu. Sve u svemu nije lako. I strašno je što niko ne priča o tome koliko je teško i zahtevno. Svi podstiču ideju o detetu, a niko te zapravo ne pripremi, verovatno zato što ni ne može da te pripremi. Može da se priča o neprospavanim noćima, o prohujalim danima nunajući bebu za par minuta sna da još malo ojača, ali je zapravo svako iskustvo individualno - kaže on, pišu jedni domaći mediji, dok Davor nastavlja o supruzi s kojom svakako ima dosta objava na Instagramu, kako mu je ona najveća podrška u svemu.

Davor Jovanović, Instagram screenshot / jdavor
 

- Njena podrška prema meni je neizmerno velika i bezgranična. Bez nje definitivno ne bi bilo porodice. Svakodnevno nalazimo rešenja za nove korake na privatnom i na poslovnom polju i sada vidim da jedino uz veliku ljubav i razumevanje se to može postići. Još uvek se uhodavamo u svemu ovome, ali verujem da će vremenom biti sve jednostavnije. Još uvek je Luka premalen da bih mogao biti duže od par dana odsutan od kuće, tako da sam sada u ovom periodu najviše njima dvoma na usluzi da olakšam svima koliko god mogu.

Na pitanje da li od njegovog posla može da se živi, odgovorio je:

- Za onog ko hoće da radi, uvek ima posla. Ja bih rekao da od svakog posla može da se živi, ako ste dobri u tome što radite. Ja sam dobar u tome što radim i radim na način koji volim da radim. Neko sam ko je svoj zanat ispekao na svirkama i zato ne bežim od posla. I kad me pitaju kako to da pevam venčanja i zašto pevam na venčanjima, ja im kažem da je venčanje - fino, građansko, kulturno, venčanje jedno od najlepših događaja koji u našem poslu mogu da se rade.

Inače, Davora mnogi pamte kao pevača koji je tokom pomenutog takmičenja maestralno otpevao čuvenu Tozovčevu „Vlajnu“. I posle toliko vremena, kaže da mu nije svejedno:

„Il' pukovnik, il' pokojnik..."

- Bila mi je frka da izvedem „Vlajnu“ jer se do tada nije čula narodna pesma, pa sam rekao sebi „Il' pukovnik, il' pokojnik“ i eto iz toga sam izašao kao pukovnik i napravio takav performas da me ljudi i dan danas pamte po toj izvedbi, ističe pevač.

Dok ga mnogi povezuju sa starogradskim ritmom, Davoru je prva ljubav bio pop.

- Ja sam u Prvom glasu Srbije imao već osam godina aktivnog pevanja, pa pošto sam bio zagrejan za pop muziku, prestavio sam se pesmom Tošeta Proeskog „Pratim te“. Ona je tada najbolje predstavljala ono zašto sam se zalagao- za dobru, raskošnu, pevačku pesmu koja ima kompleksniji aranžman, lirski tekst, dobar ritam i tempo - objasnio je on.

Davor Jovanović, Instagram screenshot / jdavor
 

(Blic)

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike