Dadilja Aleksandre Prijović je sad kao član porodice! A jedva su je našli: Evo šta se dešava iza zatvorenih vrata pevačicine kuće!

10.11.2022

14:58

3

Kriterijumi su bili strogi i pevačica nije odustajala dok nije našla tačno ono što je i tražila

Dadilja Aleksandre Prijović je sad kao član porodice! A jedva su je našli: Evo šta se dešava iza zatvorenih vrata pevačicine kuće!
Aleksandra Prijović - Copyright Instagram printscreen/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović vez izvesno vreme uživaju u braku, a najveća pažnja posvećena je njihovom nasledniku Aleksandru. Par mu je izuzetno posvećen, a i ostali se članovi utrkuju kada se potegne pitanje toga ko će da ga čuva.

Svakako, pevačica ima i dadilju koja je tačno onakva o kakvoj je ona i maštala, te koja je postala gotovo i sama član ove porodice.

- Od trenutka kada se rodio, on je ne samo glava kuće, već šef naših života. Aleksandar je naša najveća sreća i ljubav - izjavila je jednom prilikom Aleksandra, a zatim je i naglasila:

- Aleksandar je mezimac naših porodica, svi se utrkuju ko će da provodi vreme sa njim.

Podsetimo, ona se tri meseca posle porođaja vratila na scenu i to je bio razlog zašto je i dadilja „u igri".

„Kriterijumi su bili strogi!"

- Imali smo stroge kriterijume prilikom izobra dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli - objasnila je ona, prenosi „Hello", a baš kao što poznati par ima samo reči hvale za dadilju, tako i ona o poslodavcima lepo govori.

Prijateljima se, navodi se, poverila da su Aleksandra i Filip izuzetno brižni roditelji, da dečak odrasta okružen ljubavlju i pažnjom, a mama i tata se trude da mu ispune svaku želju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike