Pobednik muzičkog takmičenja stao na ludi kamen: Oženio se naš pevač, mlada blistala! (FOTO)

29.08.2021

19:22 >> 19:27

0

Osmeh i sreću na svoj najradosniji dan nisu mogli da sakriju

Pobednik muzičkog takmičenja stao na ludi kamen: Oženio se naš pevač, mlada blistala! (FOTO)
Copyright Davor Jovanović, Printscreen Instagram/jdavor

Protekla subota bila je vesela za pojedine poznate ličnosti. Osim glumca Uroša Jovčića i njegove supruge Dženi Martin, na ludi kamen stao je i pevač Davor Jovanović, inače pobednik muzičkog takmičenja “Prvi glas Srbije”. Davor i njegova izabranica Milica zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav, a sreću nisu mogli da sakriju.

Davor Jovanović, Printscreen Instagram/jdavor

pročitajte još

Oni su najpre sklopili crkveni brak, a onda su u jednom prestoničkom restoranu organizovali građansko venčanje, nakon čega je usledilo i veselje. Mladoženja je bio odlično raspoložen, pa je i nekoliko puta zapevao, a njegova supruga, koja je blistala u prelepoj venčanici, nije skrivala osmeh na licu.

Davor Jovanović, Printscreen Instagram/jdavor

Inače, pevač je svoju dugogodišnju partnerku verio prošle godine. Iako je tada planirao veridbu u nekom neobičnom stilu i neobičnom mestu, zbog situacije sa koronavirusom to je ipak učinio uz intimnu večeru, sveće i cveće. On je svoju odluku o veridbi podelio i sa svojim pratiocima na Instagramu, ističući da veridba za Milicu i njega predstavlja novo poglavlje života.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike