Sloboda Mićalović otvoreno o tetki Verici Rakočević: Uvek je bila tu za mene, ali ja sam sve htela sama!

07.11.2022

19:30

0

Kada se kao studentkinja preselila u Beograd - mogla je u potpunosti da se osloni na nju

Sloboda Mićalović otvoreno o tetki Verici Rakočević: Uvek je bila tu za mene, ali ja sam sve htela sama!
Sloboda Mićalović - Copyright Sloboda Mićalović Tanjug/Dragan Kujundžić

Dan-danas ima onih koji ne znaju da je kreatorka Verica Rakočević glumici Slobodi Mićalović tetka. Kada je iz Leskovca kao studentkinja došla u Beograd, mogla je maksimalno da se osloni na nju, međutim - ona to nije htela.

Imala je želju da se sama izbori za sve svoje snove, ali je svakako imala tetkinu ogromnu podršku.

Verica Rakočević, Mateja Stanisavljevic/ATAImages
 

- Bila sam skroz sama, imala sam svega 18 godina, ali sam rekla sebi sada ćeš da se boriš. Naravno, imala sam ja tetku Vericu ovde, ona je uvek bila tu za mene, ali nisam želela baš da se nakačim sad ženi koja je imala brdo obaveza oko svog posla i dece. Želela sam sve sama da stvorim - rekla je jednom Sloboda, prenosi „Mondo", koja danas u rodni kraj i ne odlazi tako često.

„Došli su novi klinci..."

- Već dugo ne živim u Leskovcu, poslednjih nekoliko godina ga i ne posećujem jer tamo nemam više nikog svog. Trebalo mi je vremena da se naviknem na boravak u hotelu... Prvo nisam mogla da se osvestim da sam u Leskovcu, imala sam utisak kao da sam u nekom drugom gradu koji mi je jako poznat... Ljudi su se promenili, čitava jedna generacija je otišla, došli su novi klinci - ispričala je glumica svojevremeno za „Gloriju" pa dodala:

- Bilo je divno što sam za dvadesetak dana, koliko sam provela na setu, obišla sva ona draga mesta na kojima nisam dugo bila. Imala sam potrebu da posetim crkvu u kojoj su me roditelji krstili. Jedva sam je pronašla, iako znam da je u selu Vučje pored grada. Obilazila sam okolinu, gde su roditelji znali da sestre i mene vode na izlete i vikende.

- Dirljivo je kad vidiš opet sve to odakle si krenuo i uspeo nešto da uradiš, onako kako si zacrtao - zaključila je ona.

Sloboda Mićalović, Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike