Đani u panici, njegovu Slađu upravo operišu: Uvek imam strah, nadam se da će proći dobro

09.11.2022

12:34

0

Juče su slavili krštenje, danas imaju dramu

Đani u panici, njegovu Slađu upravo operišu: Uvek imam strah, nadam se da će proći dobro
Radiša Trajković Đani - Copyright M.M./ATAImages

Pevač Radiša Trajković Đani danas je u panici i strahu jer njegovu suprugu Slađu danas operišu.

Folkerova žena imala je tegobe sa srcem, zbog čega je morala da obavi sve neophodne preglede, a nakon toga ustanovljeno je da Slađa mora na intervenciju.

Pevač i njegova supruga, inače, juče su krstili unuka Lava. Njihov sin Marko i snaja Minja napravili su ceremoniju za porodicu, a Slađa je nakon toga otkrila da će već sutradan biti na operacijonom stolu.

- Istina je to što ste čuli, idem sutra ujutro u KBC "Dragiša Mišović", na kardiologiju, da mi ugrade stent, imam to zakrčenje krvnih sudova. Nisam ni znala ništa konkretno, dok nisam otišla na redovnu kontrolu, tamo se sve to otkrilo. Umarala sam se, pritisak mi je varirao, a na pregledu je doktor video da nešto nije kako treba. Sutra će mi ugraditi stent, biće sve to okej - poručila je najpre Slađa za Pink.rs, dok se folker oglasio danas baš tokom intervencije i nije mu svejedno. 

ATAImages/ Stefan Tomašević
Slađa Trajković

 

- Ne znam još šta se dešava, oni je operišu sada. Siguran sam da će to sve proći kako treba, ali svakako uvek imam strah od bilo kakve operacije - izjavio je Trajković.

Podsetimo, Đani i Slađa imaju unuke od dvojice sinova, a Slađa se sa obe snaje lepo slaže i uživa u čuvanju dece.

Inače, ove godine je i folker doživeo povredu ruke na letovanju, zbog čega je morao na pregled. On se okliznuo i pao i tom prilikom doživeo blaži prelom ruke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike