Đani doživeo dramu u Nemačkoj isti dan kad i Tea Tairović! Trajkoviću policija oduzela 6.800 evra!

15.10.2022

06:45

3

Za 24sedam se oglasila i folkerova supruga Slađa

Đani doživeo dramu u Nemačkoj isti dan kad i Tea Tairović! Trajkoviću policija oduzela 6.800 evra!
307829203_394625082860144_1608184315998361161_n - Copyright Instagram printscreen/djanimusic

Proteklog vikenda pronela se brzinom svetlosti vest da je Tea Tairović imala problem sa policijom na nemačkom aerodromu zbog novca, a istog tog dana slična neprijatnost dogodila se i Radiši Trajkoviću Đaniju kada se vraćao sa nastupa iz Berlina, saznaje 24sedam.

Kako je za naš portal ispričao izvor blizak pevaču, folker se vraćao sa tezge gde inače često peva i nije ni sanjao da će doživeti pravu dramu sa policijom na putu do aerodroma u nemačkoj prestonici, koja je vršila redovnu kontrolu i koja mu je prema našim saznanjima oduzela 6.800 evra.

Đanija je nemačka policija u blizini aerodroma najpre počela da propituje odakle mu tolika količina novca, nakon čega su odlučili da mu isti oduzmu.

- Đani je pokušao da im objasni da radi i da ima firmu u Nemačkoj preko koje posluje, ali pošto to nije pomagalo, morao je da pozove prijatelja koji živi u Berlinu kako bi mu pomogao da lakše dostavi neophodne papire i tako dokazao, između ostalog, poreklo novca. Najviše se iznervirao jer je policija bila nepoverljiva i neljubazna prema njemu - naglašava insajder 24sedam.

On dalje objašnjava da je Trajković morao da dostavi i biznis karticu za plaćanje, te je uradio sve što je bilo neophodno kako bi uspeo da vrati veliku količinu keša, koju mu, kako smo saznali, još nisu vratili, jer treba da dostavi još neka dokumenta.

- Policija nije htela da čuje Đanijeva pravdanja, pa je zato pozvao drugara da mu sve što pre završi, jer su mu policijaci poručili da kada ustanove gde radi, da će mu vratiti novac, tačnije uplatiti na račun.

Kako se folker nije javljao na telefon kada smo ga pozvali za komentar, kontaktirali smo njegovu suprugu Slađu, koja je nešto drugačiju situaciju opisala.

 

 

- Vratili su mu pare. Đani ima nemačke papire, a malo slabije govori njihov jezik ali sve je okej na kraju bilo. Šest hiljada evra su mu oduzeli, ali su mu odmah vratili. Nije se iznervirao, nego je verovatno naleteo na nekog mladog službenika i pošto priča slabije nemački oni su se više iznervirali što ga ne razumeju nego on zbog para. Ne znam ništa više, nisam ga pitala, čuvam unuke sad - poručila je kratko Slađa za 24sedam.

Podsetimo, Trajković je jedan od pevača koga nazivaju "kraljem bakšiša". Snimci sa nastupa sa koga se vraćao kada ga je zaustavila policija u nedelju 9. septembra, govore da je više nego dobro zaradio. On je imao pune ruke novčanica u apoenima od 50, 100 i 200 evra, dok je jednu držao zalepljenu na čelu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike