"Borila sam se protiv mnogo vetrova, ali ovo..." Biljana Sečivanović o suđenju sa suprugovom bivšom ženom

06.04.2022

14:54

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica će izaći na zakazano ročište u oktobru sa svojim partnerom i njegovom bivšom kako bi našli rešenje o podeli imovine

"Borila sam se protiv mnogo vetrova, ali ovo..." Biljana Sečivanović o suđenju sa suprugovom bivšom ženom
grand_spec2_26122017_0066 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Posle medenog meseca na Dominikani i objavljivanja nove pesme, Biljanu Sečivanović sačekalo je ročište i to sa bivšom ženom njenog supruga Aleksandra Nedića, Danijelom.

Naime, na zakazanom saslušanju u Višem sudu u Beogradu, 4. aprila, povodom raspodele imovine koju je njen suprug Aleksandar Nedić stekao za vreme bračne zajednice sa sada već bivšom ženom Danijelom, bračni par se pojavio ali ne i Danijela pa je tako ono odloženo za oktobar.

Instagram_biljanasecivanovic
Biljana Sečivanović i Aleksandar Nedić

Pevačica ističe da je ovo nije poljuljalo jer zna šta je istina, tako da je povodom ovog slučaja bezbrižna.

- Mene treba nešto ozbiljno da zgazi da bi me zgazilo. Borila sam se protiv mnogo vetrova, ružnih stvari i situacija kroz život, tako da za mene ovo i nije toliko strašno. Ne doživljavam kao šamar jer suprug i ja odlično znamo kakva je istina i šta je istina, a to ćemo i dokazati na sudu. U tom smislu sam bezbrižna i nemam dilema. Ja idem u ulozi svedoka, nisam nikome ništa uzela niti otela, sve što imamo je naše - objasnila je Bilja, a potom se osvrnula i na svoju novu pesmu.

ATAImages/ A.A.
Biljana Sečivanović i Aleksandar Nedić

- Ja sam sada u situaciji u kojoj promovišem svoju pesmu koja je izuzetno lepa. Davno nije takav narodnjak izašao, nekada davno su se takvi narodnjaci snimali, a ja sam neko ko je prvi put to uradio i snimio, pogotovo što sam ženski vokal. Želela sam da se odužim ovim publici koja me zove na veselja, jer sam se povukla što se tiče klubova, ne gostujem tu. Više mi prijaju proslave i veselja - priča pevačica i dodaje da joj pomenuto suđenje nije vid reklame.

- Što se tiče reklame, u smislu sudovi ispred suda, stajling, mene to ne zanima. Ja sam prvi put sada otišla u sud za svojih četrdeset godina, nisam znala kako sudnica izgleda, gde treba da sedim. Ne znam da li je to sad u ovo moderno doba sramota ili je za pohvalu - istakla je pevačica za Grand Onlajn.

Podsetimo, ekipa portala 24sedam je kontaktirala pevačicu povodom informacija koje su isplivale u javnost, a koji se tiču raspodele imovine, a Bilja nam je tada do detalja ispričala sve sporne činjenice. 

ATAImages/Antonio Ahel
Biljana Sečivanović

- Gospođa se drži samo onog papirološkog razvoda, a svim silama se trudila da ne dođe do njega tako brzo. Razvlačila je i brakorazvodnu parnicu, starateljstvo nad detetom, pošto je devojčica bila maloletna. Ona se u iskazima pominje zato što živi sa nama, a sin ne. Zato nikako ne mogu da ga stavim u kontekst - počela je Biljana za naš portal, pa nastavila o tome zašto Acin sin ipak ne živi sa njima.  

- Naravno, on je bio pozvan, kuća je sagrađena tako da može da živi na spratu, ali on to nije želeo, pa je odbio. Tako da, to nije naša greška. Mi smo kuću gradili sa namerom da nam sva deca budu zajedno - objasnila je ranije pevačica za naš portal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike