Imaju iste crte lica! Jana Todorović pokazala sestru (FOTO)

08.01.2022

20:25

0

Pevačica ima dugu crnu kosu, dok se Danijela šiša na kratko i farba u plavo

Imaju iste crte lica! Jana Todorović pokazala sestru (FOTO)
jana_14112017_0001 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jana Todorović ne voli u javnosti da eksponira članove svoje porodice. Međutim, kako je putem društvene mreže Instagram uputila podršku svojoj sestri, njeni verni pratioci su mogli da upoznaju njenu sestru Danijelu, koju ranije nisu imali prilike da vide. 

Ukoliko se malo bolje zagledate, primetićete da se njih dve i te kako liče. Imaju identične crte lica, osim što pevačica ima dužu i crnu kosu.

Instagram printscreen/janavip2011
Sestra Jane Todorović

 

- Na ovaj poseban dan jedno što želim je da mi budeš jaka kao stena. Voli te sestra najviše na svetu - napisala je Jana na Instagramu.

Podsetimo, pevačica je u ispovesti za 24sedam priznala da se oporavlja od gubitka sestrića Baneta, kojem je kaže, bila ne tetka, nego druga majka. 

- Oporavljam se još od najveće tragedije u mom životu. Nije mi umro sestrić, nego moje dete. To je jedan mlad život, ostavio je iza sebe ćerku od pet godina. On nije samo dete moje sestre, već je i moje dete bio. Bane je odrastao na Kosovu s nama. Mene je ta tragedija zatekla u Americi na nastupima. Odmah sam krenula za Beograd, ali mi je trebalo dva i po dana da se vratim u Srbiju, a onda su me vraćali u život. Zvali su Hitnu pomoć, jedva sam podnela tu vest - ispričala je Jana, a potom objasnila šta se zapravo dogodilo:

Jana Todorović, A.A./ ATAImages
Jana Todorović

- On je dobio koronu, a bio je malo gojazan. Otišao je kod lekara, dobio je antibiotik, ali mu se stanje nije popravljalo. Doktorka mu je ponudila da ostane u bolnici i pošto se nije osećao dobro, pristao je. Stanje mu se odjednom pogoršalo i te subote je izgubio život. Bio je svega jedan dan na respiratoru. Mislim da mu srce nije bilo dobro, a nije bio ni vakcinisan - ispričala je Todorovićeva s knedlom u grlu

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike