Buran ljubavni život Darka Lazića: Ženio se, razvodio, verio više puta, a sad ima novu devojku!

02.09.2022

20:29

0

Folker sada, navodno, uživa u novoj ljubavi, ali o tome ne želi da priča

Buran ljubavni život Darka Lazića: Ženio se, razvodio, verio više puta, a sad ima novu devojku!
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić je često na naslovnim stranama medija i na svim portalima, ali ne zbog njegovih pesama, već zbog burnog života.

Ukoliko ne čitamo o tome da je vozio pod dejstvom alkohola, da mu je oduzeta dozvola, da ide na suđenje, onda čitamo o njegovim avanturama sa ženama. Navodno je Darko sada pronašao novu devojku, ali se on o tome još ne oglašava.

ATAImages/ A.A.
Darko Lazić

Ana Sević počela je da se zabavlja sa pevačem 2013. godine. Vrlo brzo su počeli da žive zajedno, a nakon toga su se i venčali. U leto 2014. godine Ana je rodila ćerku Lorenu. Nakon toga se privremeno povukla iz pevačkog i voditeljskog posla. Početkom 2018. godine Ana i Darko su podneli zahtev za razvod braka, koji je zvanično prekinut u maju 2019. godine.

ATAImages/ A.A.
Ana Sević

Marina Gagić je donedavno bila Darkova verenica. Mlada i povučena devojka iz Pećinaca mu je pre dve godine rodila sina. U ulozi pevačeve izabranice se dobro snašla, a kad je bilo najteže, posle strašne saobraćajke koju je doživeo nadomak doma, sve vreme je, iako trudna, bila kako uz njega, tako i uz njegove roditelje.

Planirali su blistavu budućnost, međutim, kako su mediji prenosili, njegova neozbiljnost i životni stil stali su im na put. Ona se u jednom trenutku iz Brestača vratila kod svojih, iako je svadba bila planirana za drugi rođendan naslednika.

ATAImages/ A.A.
Marina Gagić

No, njeno mesto nije dugo ostalo prazno. Vest da ju je zamenila pevačica Barbara Bobak, koja podseća na Marinu odjeknula je poput bombe.

Njihova veza bila je jako turbulentna, puna uspona i padova i opet se negde nazire kao razlog za kraj veze Darkovo razuzdano ponašanje, a posebno njegov poslednji ispad, kada je vozio u alkoholisanom stanju i pod dejstvom narkotika. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Barbara Bobak

Posle raskida sa Barbarom, povezivan je sa mnogim lepoticama, a poslednja u nizu je izvesna Katarina.

Nije mnogo toga poznato o njoj, osim da se pretpostavlja da je ona devojka sa kojom je objavio fotografije iz teretane, te da su se ljubili u jednom izlasku, kada je on i pevao.

Printscreen/Društvene mreže
Navodno nova devojka Darka Lazića

Kako su pisali domaći mediji, ona je bila (a možda i dalje jeste) udata, ali kako se Darko, a ni sama devojka nisu oglašavali, o toj vezi i da li je zaista veza, ne zna se mnogo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike