Baka Prase u jeku drame odlazi iz Srbije: Nastupa sa popularnom pevačicom! (FOTO)

13.09.2022

06:47

0

Autor: Marija Mitić

Bogdan će tokom vikenda otputovati u Švajcarsku

Baka Prase u jeku drame odlazi iz Srbije: Nastupa sa popularnom pevačicom! (FOTO)
baka prase bogdan ilic jutju (6) - Copyright Printscreen/Youtube/Baka Prase

Bogdan Ilić, jutjuber poznatiji pod pseudonimom Baka Prase, ne prestaje da nastavlja rat sa Željkom Mitrovićem. U jeku njihovog sukoba, on će ovog vikenda otputovati za Švajcarsku, a kada je ovo objavio na Instagramu, nije propustio priliku da aludira na čitavu situaciju.

Naime, Baka će biti specijalan gost na nastupu Elene Kitić, u jednom klubu u Švajcarskoj, a to je i objavio, pa uz to napisao:

- U subotu me Elena spašava i vodi u Švajcarsku. Vidimo se 17. septembra, ako me ne ubiju na aerodromu - napisao je Bogdan, aludirajući na dramu koja se poslednjih dana odvija.

Instagram printscreen/bakaprase
 

Podsećanja radi, nakon što je na televiziji Pink objavljen dokumentarac o Bogdanu Iliću, alijas Baki Prasetu, reagovalo je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, koje je jutjubera pozvalo na informativni razgovor.

Takođe, kako je juče 24sedam nezvanično saznao, tužilaštvo je poslalo zahtev Poreskoj policiji i terenskoj kontroli da provere poslovanje firme Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, ali i policiji da proveri da li postoje elementi krivičnog dela neovlašćeno držanje opornih droga. Više o tome, čitajte OVDE!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike