Pevač varao ženu godinu dana, pa hteo sinu da da ime ljubavnice! Isplivao šok snimak! (VIDEO)

20.09.2022

11:45

0

Influenserka je mnoge ostavila bez reči pošto je otvorila dušu na ovu temu

Pevač varao ženu godinu dana, pa hteo sinu da da ime ljubavnice! Isplivao šok snimak! (VIDEO)
profimedia-0197206873 - Copyright Profimedia

Frontmen grupe „Maroon 5" Adam Levin imao je godinu dana dugu aferu sa ljubavnicom, tačnije influenserkom Samner Stroh, da bi je posle svega još i najozbiljnije pitao „da li joj je okej da sinu da njeno ime". Ona je, otvorivši dušu na TikToku na ovu temu, mnoge ostavila bez reči, posebno pošto je u okviru kraćeg snimka javnosti na uvid dala i poruke koje je razmenjivala s pevačem s kojim se i te kako viđala, bez obzira na to što je on, kao što je i poznato, u braku s manekenkom Behati Prinslu

Adam, koji je sada u jeku skandala u potpunosti tih i ne pravi nikakve poteze, navodno je bio prekinuo svaki kontakt s influenserkom posle afere. Zatim, „vratio se u njen život" s pitanjem da detetu da njeno ime, ukoliko bude muško. Strohova je, s druge strane, video snimila jer je o „zabranjenoj vezi" najpre pričala s nekolicinom prijatelja. 

Međutim, jedan od njih je odlučio da priču plasira tamošnjim tabloidima, pa je ona pritisla dugme „snimaj" ne bi li ga preduhitrila - da se „njene reči ne bi izvrtale" jer je ipak poznata osoba u pitanju, prenosi strana štampa.  

Behati Prinslu i Adam Levin, Profimedia
 

- Imala sam aferu s muškarcem koji je u braku s manekenkom „Victoria's Secret-a". Bila sam naivna i mlada. Iskreno, iskorišćena sam, tako sam se osećala. Tad nisam bila poznata koliko sam sada, lako je bilo izmanipulisati me. Sigurna sam da znate ko je Adam Levin... - počela je ona, pa brzo i prešla na njihove nekadašnje prepiske, kao i šok pitanje koje je usledilo pošto je ona prestala s njim da komunicira. 

- Dobiću još jedno dete i ako bude dečak, želim da mu dam tvoje ime. Da li se slažeš? Ali, stvarno sam mrtav ozbiljan - glasi poruka od Adama, o kojoj trenutno nema ko ne priča. 

Ko je Samner? 

Instagram model i influenserka ima 23 godine i iz Ostina je, u Teksasu. Školovala se u sferi marketinga i ima stariju sestru, te dva mlađa brata. „Teška" je oko 600.000 dolara zahvaljujući sponzorisanim objavama i saradnji s raznim brendovima. 

Adamov predstavnik za medije se još nije oglasio, baš kao i pevač, a Samnerin snimak je pogledan oko 7,5 miliona puta samo u prvih 10 sati otkako je bio postavljen na mreže. Kasnije, mlada onlajn zvezda je snimila još jedan, u kom je odgovarala kritičarima čitave situacije. 

Posebno onima koji smatraju da „pokušava da glumi žrtvu".

Samner Stroh, TikTok screenshot / sumnerstroh
 

- Nije tako, uopšte. Mislim da su žrtve u stvari njegova žena i deca i jako mu je žao zbog toga - izjavila je ona, pa dodala:

- Prećutala sam najvažniji deo, a to je činjenica da sam imala utisak da je njihov brak gotov. Verovala sam da to prećutkuju kako bi izbegli negativne medijske napise jer, kao što sam rekla, bila sam nova u Los Anđelesu, pa sam pretpostavila da je to tako sa slavnima njegovog kalibra... Takođe, poruku mi je poslao sa svog zvaničnog Instagrama. Nemam ja šta tu da se preispitujem. Shvatam svakako da je ovo neka njegova taktika, manipulacija - komentarisala je ona. 

Pevač, inače, trenutno ima dvoje dece s manekenkom - ćerke Dasti Rouz i Džio Grejs, a treća beba je, piše se aktivno, sada na putu. 

 

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike