Pretila da će ih sve pobiti! Ovako je tekao razgovor žene i ljubavnice Miroslava Ilića: Ti si jeftina zabava, ni prva ni poslednja!

09.06.2022

18:14

2

Šokantan razgovor Mirjana je opisala u svojoj knjizi

Pretila da će ih sve pobiti! Ovako je tekao razgovor žene i ljubavnice Miroslava Ilića: Ti si jeftina zabava, ni prva ni poslednja!
antonic ilic gordana copy - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, posle 14 godina borbe dobila je na sudu presudu da on jeste otac njenog sina Devina. 

Ona je izdala i knjigu "Ovo malo istine", u kojoj se, između ostalog, prisetila i razgovora sa Gordanom Ilić, pevačevom ženom.

ataimages/24sedam
 

- U osmom mesecu trudnoće zadesila sam se u Beogradu u stanu moje sestre Jelice. Provodile smo uobičajeno prepodne uz čaj, slatke medenjake i još slađe razgovore. Pričale smo o imenu Kristijan, koje je, inače, Miroslav odabrao, i planovima za našeg sina koga smo s nestrpljenjem iščekivali. Jelica je skoknula do prodavnice kada je zazvonio telefon u hodniku. "Mirjana Antonović ovde, izvolite", rekla sam. "A ti si ta Amerikanka? Otimačica muževa? Nije ti dosta što si ga zavela, još ćeš i dete da mu rodiš? Slušaj ti, belosvetska fu*o, neće to tako moći kako ste vi to zamislili! Ako ti rodiš to dete, ubiću i njega, i tebe, i Miroslava, i našu decu, i sebe na kraju!", siktala je u slušalicu - napisala je Mirjana.

- "Gospođo Gordana, smanjite doživljaj i ton, molim vas, za sve što vas zanima u vezi s masovnom egzekucijom konsultujte se sa vašim suprugom, a mojim verenikom Miroslavom", rekla sam mirnim tonom i pribrano. "Verenikom? Slušaj ti, drska i bezobrazna ženo, ja sam mu zakonita žena i ja se pitam za sve, a ne ti! Ti si jeftina zabava, koju ću ja eliminisati, jer mu nisi ni prva, a ni poslednja!". "Gospođo Ilić, ja zaista niti mogu niti želim da razgovaram sa vama na ovaj način, jer ne razumem ovakav način komunikacije. Drago mi je da smo se upoznale i nemojte me više nikada uznemiravati, imajte obzira da sam trudnica, i vi ste bili dva puta, tako da znam da ćete me razumeti, doviđenja zauvek!". Pozlilo mi je od tog poziva. U glavi mi je odjekivala pretnja za ubistvo mog nerođenog deteta. Bilo mi je žao Miroslava - zaključila je bila Mirjana, prenosi "Hello".

ATAImages/G. G.
 

Pevač je, povodom presude, rekao da će uložiti žalbu, te da ga njegova supruga podržava već 50 godina u svemu, pa će tako nastaviti i dalje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike