Bivša „Uraganka" podgrejala atmosferu! Gola leđa, lakovane čizme na štiklu, a kosa kao mokra: Malo šta prepustila mašti! (FOTO)

05.11.2022

19:10

0

Pevačica naglašava da uživa u doterivanju i ne krije da bi volela da ima više prilika za to

Bivša „Uraganka" podgrejala atmosferu! Gola leđa, lakovane čizme na štiklu, a kosa kao mokra: Malo šta prepustila mašti! (FOTO)
Ivana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnja članica sastava „Hurricane", Ivana Nikolić, pokazala je zavidnu figuru u neobičnoj kreaciji - otkrivenih nogu, leđa, malo šta je prepustila mašti. Haljina za koju se opredelila pred odlazak na jedan prestonički događaj napravljena je tako ima zlatnu „čoker" ogrlicu, zatim jednako sjajni detalj preko grudi, a dolazi uz rukavice sa, opet, zlatnim narukvicama i prstenjem.

Ivana je u kratkom razgovoru s jednim domaćim medijima istakla koliko uživa u eksperimentisanju kada je moda u pitanju. Izgled je, inače, zaključila lakovanim čizmama na štiklu, a kosa kao da joj je bila mokra, što je jedna od trenutno najpoželjnijih frizura i svetski poznatih modnih znalaca.

Ivana Nikolić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Volim da se sređujem i privatno, a i za neki ozbiljan „ivent". Puno mi je (ovo) nedostajalo, nadam se da će ovakvih događaja biti što više - počela je za „Alo" pevačica, pa zatim otkrila gde pronalazi inspiraciju za toalete u kojima nikad ne propušta da oduševi javnost.

- Pratim modu i te stranice, na Instagramu bukvalno 900 profila samo o tome! - istakla je, između ostalog, ona koja veliku podršku u ovoj „igri" ima najpre od stilistkinje s kojom sarađuje.

Svakako, dane provodi uglavnom bez šminke i u trenerkama, bez ikakvih problema.

- Jesam lik za trenerku i bez šminke, osećam se lepo. Ali kad su u pitanju događaji, mora glamur - naglasila je Nikolićeva.

Upitana zatim da li joj se ikada dogodio neki blam na događaju ovog tipa, kroz osmeh je prokomentarisala:

- Bogu hvala, još uvek nije, ali ne garantujem da večetras neću da se spotaknem, jer mi je šlep ogroman na ovoj haljini.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike