Ivana Nikolić o prvom solo nastupu, otkrila i da li su joj nedostajale Sanja i Ksenija: Htela sam da ih pozovem...

10.10.2022

06:30

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je za 24sedam podelila utiske sa nastupa tokom kojeg je čak i delila binu sa najvećom balkanskom zvezdom

Ivana Nikolić o prvom solo nastupu, otkrila i da li su joj nedostajale Sanja i Ksenija: Htela sam da ih pozovem...
Ivana Nikolić - Copyright Instagram printscreen/ivana_boom_nikolic

U vikendu za nama Ivana Nikolić, nekadašnja članica grupe "Hurricane", održala je svoj prvi solo nastup. Ona je nastupila u Beču, a ono što je zanimljivo jeste da je iste večeri, posle nje, nastupala i velika balkanska zvezda - Zdravko Čolić.

Ovim povodom stupili smo u kontakt sa Ivanom, koja je za naš portal podelila utiske sa svog prvog solo nastupa, a otkrila je i kako je protekao njen prvi susret sa Čolom.

 - Oduševljena sam publikom i atmosferom! Drago mi je što je publika sa mnom uglas pevala moju novu pesmu  "Ispočetka" - počela je za 24sedam Ivana kojoj još uvek ne mogu da se slegnu utisci. Ona, međutim, ne krije da su joj na sceni nedostajale Sanja i Ksenija sa kojima je isključivo nastupala u proteklih pet godina.

 - Pevala sam i sve hitove naše nekadašnje grupe "Hurricane", koje su apsolutno deo mog repertoara i moram da vam priznam da mi jeste malo stran osećaj biti sam na bini, bez mojih devojaka. Razmišljala sam čak i da zajedno izvedemo neke naše pesme na ovom koncertu, međutim i one su imale svoje solo nastupe, tako da, možda neki naredni put - priča nam sa setom u glasu NIkolićeva.

Takođe, morali smo da se osvrnemo i na Čolu, za koga pevačica ima samo reči hvale. Ona ga je upoznala ovom prilikom i kaže da joj je dao komplimente, što joj veoma znači.

Instagram printscreen/ivana_boom_nikolic
Ivana Nikolić i Zdravko Čolić

 - Pričali smo u bekstejdžu i pred sam njegov izlazak na binu. Divan je, pohvalio je moj nastup što je meni od posebne važnosti. Zdravko Čolić je jedan veliki gospodin i džentlmen pre svega, velika zvezda i profesionalac. Posebna mi je čast što sam baš ja bila deo njegovog koncerta - zaključila je Ivana Nikolić za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike