„Volela bih da se zaglavim u liftu sa Čedom Jovanovićem!" Hit priznanje Ivane Nikolić: Tek da čujete kako priča o parama!

20.10.2022

08:36

0

Ovaj političar je po njenom mišljenju izuzetno zgodan i šarmantan čovek

„Volela bih da se zaglavim u liftu sa Čedom Jovanovićem!" Hit priznanje Ivane Nikolić: Tek da čujete kako priča o parama!
ceda ivcana copy - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/ATA Images

Ivana Nikolić je gostujući u jednoj emisiji otkrila „ko je njen tip", a kasnije i porazgovarala o tome koliko je pevačicama teško da pronađu nekoga ko će imati razumevanja za posao kojim se i sama bavi. Između ostalog, naglasila je kako, što se nje tiče - nikako nije sve u novcu.

Čak i muškarac s kojim je u vezi ne mora „da ima lovu", jer je, priznaje, nema ni ona.

- Čeda Jovanović najbolje izgleda od svih srpskih političara. Volela bih da se s njim zaglavim u liftu. Šarmantan je i zgodan - kazala je ona u „Amidži šouu", pa nastavila o tome kako joj u stvari uspeh, novac i moć nisu neki posebni prioriteti kada su momci u pitanju.

Čeda Jovanović, ATAImages/M. M.
 

„Nije sve u parama!"

- Novac mi nije presudan. Muškarac koji je sa mnom u vezi ne mora da ima lovu, jer je ni ja nemam. Pre bih bila sa momkom od 30 godina koji radi za 30.000 dinara, a koji me podržava i lepo izgleda, nego sa čovekom od 70 godina koji na računu ima 70 miliona evra. Nije sve u parama - tvrdi Ivana, pa nastavlja o pevačicama i ljubavnim problemima.

- Pevačicama je veliki problem da nađu muškarca koji će imati razumevanja za naš posao. Često smo odsutne od kuće. Zbog koncerata i nastupa stalno putujemo, a kad smo kod kuće, onda snimamo pesme i emisije... Zbog toga imamo malo vremena za partnera - kaže Nikolićeva.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike