Halid saopštio radosne vesti: Stiže prinova u porodicu Muslimović!

10.01.2022

21:01

0

Autor: Marija Mitić

Pored unučeta koje ima dve godine, sada dolazi još jedno

Halid saopštio radosne vesti: Stiže prinova u porodicu Muslimović!
bekuta_22102017_0014 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Halid Muslimović sa ushićenjem i neizmernom srećom podelio je lepe vesti! Naime, pevač očekuje još jedno unuče, pored unuka Adriana koji je na svet došao 2020. godine i uneo radost u njihovu porodicu.

- Imam unuka, a ove godine očekujem još jedno unuče, to je najveći kapital - kaže Halid koji je kao izuzetno porodičan čovek, svu ljubav pored sina Enisa i ćerke Lejle usmerio na unuka.

- Uvek sam bio brižan otac, uvek sam davao sve za sina i ćerku, a sad sam i dobar deda. Inače sam za porodicu veliki borac - rekao je pevač i dodao da mu je 2022. godina počela na najlepši mogući način. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Meni je Nova godina svaki dan, kada imam puno prijatelja oko sebe, veselimo se, svaki dan je nova godina kad je dobro - istakao je. 

Pevač je otkrio i koja njegova pesma je poslednjih dana najaktuelnija i bez koje ne može da prođe noćni provod u kafani.

- U poslednje vreme bez "Dunje" ne mogu nikako. Dunja je dobra i kao žena i kao rakija i kao drvo, nije mnogo visoka kad se padne, ne razbije se. Uglavnom, u svakom pogledu dunja je dobra i moja pesma "Dunja" je dobro prošla, svi je pevaju. Žene su nekada koristile dunju da stave u orman da garderoba dobije lep miris, to su bila neka lepa vremena - zaključio je Muslimović u emisiji "Grand parada".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike