Luna Đogani trudna, a kao da nije: Paparaco je uhvatio sa ćerkom dok su šetale, a evo gde je sve još bila (FOTO/VIDEO)

03.11.2022

08:55

1

U blizini zgrade gde žive ona je obavljala dnevne poslove

Luna Đogani trudna, a kao da nije: Paparaco je uhvatio sa ćerkom dok su šetale, a evo gde je sve još bila (FOTO/VIDEO)
Luna Đogani - Copyright Printscreen/YouTube, Paparaco lov

Luna Đogani otkrila je nedavno da je u drugom stanju, a kao što je moglo da se vidi na paparaco snimcima, ona se dobro oseća.

Đoganijeva je viđena na beogradskim ulicama gde je šetala po suncu sa ćerkom Miom, a za ovu priliku obukla se komforno kako bi mogla da trči za naslednicom u parku.

Ekipa ''Paparaco lova'' pratila je Lunu u stopu, pa može da se vidi da su neko vreme provele na igralištu gde je mala Mia uživala, a zatim je sa mamom obavila kupovinu. Luna je obišla apoteku i pekaru, gde je kupila neophpdne artikle, a zatim se sa ćerkom lagano uputila ka stanu.

Ono što je zanimljivo jeste da se vidi da je Lunina i Markova ćerka puna energije, pa je Đoganijeva tako morala sve vreme da ide za njom, jer je trčkarala po ulicama.

Podsetimo, Luna i Marko pre izvesnog vremena su se vratili sa putovanja iz Amerike, posle kog su dali intervju za 24sedam. Oni su tada otkrili kako su se proveli, ali i nagovestili da žele još dece, a zatim otkrili šta sve poseduju od nekretnina, kao i šta nameravaju da kupe

- Sve je ukazivalo na to da je Luna trudna. Uradili smo test pre sat vremena koji je potvrdio naše sumnje. Bili smo i kod doktora, sada čekamo rezultate - rekao je Marko nedavno, pa dodao:

- Srećni smo, uzbuđeni i radujemo se što ćemo ponovo imati bebu u kući. Pol nam nije bitan. Šta god da bude, dečak ili devojčica, nama je svejedno. Ono što nam je bitno je da Luna dobro iznese trudnoću i da dete bude živo i zdravo - rekao je za Informer Marko o prinovi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike