Nažalost sam sve sahranio! Minimaksov sin Ila o bolnim trenucima: Teško je to nositi na grbači

03.03.2022

23:00

0

On je govorio o tome koliko mu je pomoglo što je imao popularnog oca, za čim najviše žali i

Nažalost sam sve sahranio! Minimaksov sin Ila o bolnim trenucima: Teško je to nositi na grbači
prslook_band_23012020_0042 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Muzičar Vladimir Ilić Ila otvorio je dušu o svom pokojnom ocu Milovanu Iliću Minimaksu, ali i o drugim teškim životnim situacijama kroz koje je prošao proteklih godina.

- Uvek o mom ocu govorim sa ponosom. Moj otac je moj najveći prijatellj bio, pod broj jedan, dugar, otac i heroj. Ponosan sam na njega i na njegov rad. Živa legenda Beograda što bi se reklo. On je bitnu nagradu dobio 1993.godine, ja sam tada bio sa njim na dodeli, imao sam 17 godina - rekao je Ila.

Milovan Ilić Minimaks Youtube screenshot
Milovan Ilić Minimaks

On je rekao i da je sahranio skoro pola porodice.

- Teško je u svetu muzike kada imaš tu etiketu, a ja ih imam tri - Minimaks, Šaila i Ila. Sa tim se nosim 30 godina. Sa jedne strane prija, a sa druge je neoprostiv u drugim trenucima. Ja sam, nažalost, sve sahranio. Ne bih baš o tome da pričam, ali bukvalno sve. Imam sestru, ženu i sestrića - rekao je Vladimir za Kurir.

Da li mu je pomoglo ili odmoglo što je imao popularnog oca, kaže:

- Odmoglo je nažalost, jer smo mi takav narod i jer je uspeh neoprostiva stvar. Prvu pesmu kada sam snimio moji roditelji nisu ni znali, samo sam im pustio na kaseti kada je bila gotova. Voleo je to što radim, ali nikada me nije gurao nego je bio u fazonu da treba sve sam da zaslužim. Hvala mu na tome, jer da nije bio takav, ko zna gde bih ja danas bio.

Milovan Ilić Minimaks, Foto: Printscreen Pink
Milovan Ilić Minimaks

U to vreme, on i Tito su bile dve najpoznatije osobe u regionu. Teško je nositi to na grbači 'Minimaksov sin', 'Ila', Š'a- Ila', sve su to neke etikete koje su me pratile. Uvek me je pratilo ono 'tebi je lako, ti imaš tatu', ali gde mi je tata sada? I dalje ima takvih komentara, ali to su sujeta i ljubomora nekih ljudi.

Podsetimo, Vladimir Ilić Ila rođen je 1977. godine u Beogradu. Završio je Trgovačku školu „Beograd”, a pored muzike bavi se i video produkcijom. Muzikom je profesionalno počeo da se bavi 1994. godine. Godine 2009. osnovao je izdavačku kuću Fu rekords. Ilin otac bio je Milovan Ilić Minimaks, jugoslovensko-srpski radio i TV novinar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike