Pevač slupao četiri auta u vrednosti od pola miliona, a mnogo mu da daje 130 evra alimentacije: Nastao cirkus kad je tužio ćerku!

02.11.2022

12:10

1

Smatra da joj je to sasvim dovoljno, jer je on otišao u prevremenu penziju i nema „posebno visoka primanja"

Pevač slupao četiri auta u vrednosti od pola miliona, a mnogo mu da daje 130 evra alimentacije: Nastao cirkus kad je tužio ćerku!
Mladen Grdović - Copyright Youtube screenshot CMC TV, CMC News

Mladen Grdović (64) tužio je svoju ćerku (19) zbog alimentacije, bruje mediji. Pevač smatra da je devojci 130 evra mesečno dovoljno, jer je on otišao u prevremenu penziju od nešto više od 400 evra. Zato, za alimentaciju nema, ali vozi skupocene automobile dok ona, navodi se - konobariše.

Hrvatski mediji napominju da Mladen obožava izlaske, piće, brzu vožnju, te da je slupao mercedes, jaguar... Prvu nesreću je imao 2004. godine, kada mu je jedan ferari „otišao", dok je on imao 2,7 promila alkohola u krvi i pri incidentu još povredio vratni pršljen. Tri godine kasnije je slupao „mercedes CL 500", prenose domaći mediji pisanje „24sata.hr", koji je „težak" i više od 130.000 evra. Zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad vozilom, prešao na levu stranu puta i zabio se u betonski zid.

Alko-test je tom prilikom odbio, a inače, imao je i porše koji je takođe slupao.

- Mogao sam da kupim stan, ali radije sam uzeo porše. I on je završio u starom gvožđu. Već godinama imam jaguar i nikada ga neću prodati - kazao je pevač svojevremeno.

Iz godine u godinu

Grdović se, prema daljim napisima, 2009. napio u Zadru, častio je tinejdžere po kafićima, a zatim seo za volan svog jaguara i njime „očistio" stolice na terasi kafića koje su mu smetale na putu. Tri godine kasnije su on i njegova sada već bivša supruga Brankica imali su saobraćajnu nesreću u Arbanasima kad je slupao mercedes. Udario je u betonski zid kuće, a zatim i rasvetu. U nesreći je bila povređena Brankica, a policija mu je tad izmjerila 2,7 promila alkohola u krvi.

Godine 2015. s istim je mercedesom je sleteo s puta, oštetio drugi automobil, pa se zaustavio udarivši u znak. Grdović je potom napustio mesto nesreće, a policija ga je pronašla tek četiri dana zatim.

Jaguarom se 2016. zabio u betonski zid kuće. Kada je već bio u bolnici izmereno mu je 3,61 promila akohola u krvi.

Mladen Grdović, Youtube screenshot CMC TV, CMC News
 

Grdović je na sudu, podsećanja radi, tvrdio da zbog korone nije imao nastupe, te da je narušenog zdravlja. Zbog brakorazvodne parnice s bivšom suprugom rekao je da je ostao bez dobrog dela imovine koju je stekao pevajući više od četiri decenije. Zadarski sud prihvatio je Grdovićeve dokaze kako više nema novca za ćerkino izdržavanje iako je od oktobra ove godine odradio preko 20 nastupa - od Sovića, preko Toronta do Nedelišća, pišu tamošnji mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike