Kejt Midlton i princ Vilijam - prave zvezde nove emisije: Pozabavili se izuzetno važnom temom, pa oduševili svet!

10.10.2022

20:30

0

Pošto su istakli kada će razgovor biti objavljen, kod mnogih su probudili nestrpljenje

Kejt Midlton i princ Vilijam - prave zvezde nove emisije: Pozabavili se izuzetno važnom temom, pa oduševili svet!
profimedia-0728772397 - Copyright Profimedia

Princeza i princ od Velsa, Kejt Midlton i Vilijam, snimili su specijal u okviru „BBC Radio One's Newsbeat-a", povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja. Par je naglasio da će razgovor biti objavljen već sutra, piše dalje „Daily mail", pa tako kod mnogih probudio nestrpljenje.

Poznato je koliko se i sami bore, kada je konkretno ova tema u pitanju, a posebno su zaintrigirali najavom da će pomenuti „Newsbeat" tokom idućeg dana zvučati značajno drugačije od onoga na šta je javnost navikla.

- Povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja, Ketrin i ja smo snimili specijalan program na radiju i razgovaraćemo o tome koliko je važno brinuti o ovome... Mnogi i ne znaju šta im je potrebno, dok ne dođe zadnji čas. Možete naprosto voditi život i onda se nešto veliko dogodi, što vas u potpunosti poremeti. Tada, treba da znate kako i šta dalje, koji su vam alati od pomoći - govorio je on.

Kejt i Vilijam su i ovom prilikom i te kako skrenuli pažnju na važnost mentalnog zdravlja. Princ je govorio o mogućnostima koje imaju ili bi trebalo da imaju ljudi koji se bore sa depresijom i anksioznošću. Njegova izabranica je, sa druge strane, poručila slušaocima da bi volela da zna kako se oni bore sa mentalnim problemima, ističući kako svakome odgovara neki drugi pristup.

Kejt Midlton, Profimedia
 

- Nije da je samo jedna stvar ispravna, a druga nije. Svakom svoje - objašnjavala je, Kejt, koja je značajno privukla pažnju i time što je za ovu priliku „reciklirala" blejzer španskog brenda koji ima svoju radnju i kod nas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike