Žizel i Tom više ne žive zajedno: Težak period posle 13 godina braka!

15.09.2022

13:51

3

Problemi su se nagomilali, pa ih rastavljaju, malo po malo

Žizel i Tom više ne žive zajedno: Težak period posle 13 godina braka!
Tom Brejdi i Žizel Bindšen - Copyright Profimedia

Čuvena lepotica Žizel Bindšen i igrač američkog fudbala Tom Brejdi trenutno prolaze kroz izuzetno težak period, tvrde insajderi za strane medije. Problemi u braku su im se, posle 13 godina, toliko nagomilali, da oni navodno više i ne žive zajedno.

Par se venčao 2009. godine, ali ovo nije prvi put da se šuška o njihovom rastanku. Prema rečima izvora, međutim, čini se da je ovo što se sada događa „zaista početak kraja". Brejdi se, inače, penzionisao u februaru, pa nešto zatim i „povukao reč". U avgustu je odsustvovao s posla 11 dana ne bi li „rešio neke lične probleme", govorio je njegov trener Tod Boulz.

Bindšenova je, sa druge strane, za tamošnji „Elle" istakla da strepi od njegove odluke da se vrati na teren, jer to umnogome menja ne samo njegovu, već i dinamiku cele porodice.

- Ovo je, znate, opasan sport, a mi imamo decu i volela bih kada bi on bio malo više tu za njih - rekla je bila Žizel.  

- Dosta smo pričali o tome. Ali, svako donosi svoje odluke prema tome kako misli da treba, pa tako i mi. Na kraju, on sam, koga ovaj posao čini jako srećnim - zaključila je bila onda.

Tom je, međutim, „Let's go" podkastu s Džimom Grejem, istakao koliko je sport uticao na njegov život uopšte, te njegovu listu prioriteta.

- Božić nisam proslavio 23 godine, Dan zahvalosti isto, rođendane nisam slavio s dragim ljudima... A nisam ni u mogućnosti da prisustvujem kako slavljima, tako i sahranama u periodu kada radim. U jednom trenutku sebi kažete: „Znaš šta, dosta je bilo, treba nastaviti dalje" - govorio je on, pa se veruje da je zato njegov povratak na teren odigrao gotovo glavnu ulogu u trenutnoj navodnoj rastavi sa ženom.

Žizel Bindšen i Tom Brejdi, Profimedia
 

„CNN" je, u nadi da sazna nešto više, kontaktirao predstavnike poznatog dua, ali odgovora još nema.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike