Sin zvezde „Petparačkih priča" preminuo od raka: Majkl Kormak Rot izgubio veliku bitku s 25 godina

31.10.2022

18:46

1

Mladić je imao kancer germinativnih ćelija i skoro je bio u potpunosti izgubio čulo sluha

Sin zvezde „Petparačkih priča" preminuo od raka: Majkl Kormak Rot izgubio veliku bitku s 25 godina
Majkl Kormak i Tim Rot - Copyright Profimedia

Sin Tima Rota, kog je i domaća javnost upoznala u „Petparačkim pričama", „Uličnim psima", „Bilo jednom u Holivudu", Makl Kormak Rot, preminuo je s 25 godine od raka. Mladić se do poslednjeg dana lavovski borio s kancerom germinativnih ćelija, prenosi dalje „Daily mail". U jednom trenutku, skoro je bio i u potpunosti izgubio čulo sluha, ali nije gubio nadu da će sve to za njega jednom postati samo ružna prošlost.

Međutim, bolest je bila jača i on je na veliku žalost poznate porodice u ovoj velikoj bici izgubio.

- Bio je divlja i električna lopta energije i njegov duh je bio ispunjen svetlošću i dobrotom. Koliko god da je bio divlji, Kormak je takođe bio oličenje ljubaznosti. Nežna duša koja je donela toliko sreće i nade svima oko sebe. Tuga dolazi u naletima, kao i suze i smeh, kada pomislimo na tog prelepog dečaka od 25 godina i 10 meseci – koliko smo ga poznavali. Radosno i divlje i divno dete. Tek nedavno čovek. Mi ga volimo. Biće sa nama gde god da krenemo - saopšila je porodica posle njegove smrti za javnost, prenosi tamošnja štampa.

Tim Rot, Profimedia
 

Kormak je, podsetimo, proteklog novembra saopštio putem društvene mreže Instagram svima od čega boluje, da je drastično smršao i da veoma loše čuje.

- Rak mi je oduzeo polovinu sluha, moje samopouzdanje, nastaviće svojim putem dok ne uspem da ga nekako zaustavim i ubijem... Ali, bolest mi nije oduzela volju za preživljavanjem, niti ljubav prema stvaranju muzike. Još me nije srušilla. Ako vi ili neko koga volite boluje od raka, slobodno mi se obratite jer je to emocionalni tobogan drugačiji od svega ostalog. Ljubav za sve vas, molim vas, pobrinite se da radite stvari koje volite. Život je kratak. To je haos. I nikada ne znaš kada ćeš to biti ti. Budite dobro i idite kod doktora. Je*eš rak - istakao je bio on.

Majkl Kormek Rot preminuo je 16. oktobra ove godine, ali je porodica tek juče objavila saopštenje za javnost.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike