Jezivo! Šta se desilo sa okom Kejti Peri? Pevačica imala poteškoće na nastupu, društvene mreže se usijale od komentara (VIDEO)

25.10.2022

21:19

1

Nikome nije bilo jasno šta se dešava i zašto

Jezivo! Šta se desilo sa okom Kejti Peri? Pevačica imala poteškoće na nastupu, društvene mreže se usijale od komentara (VIDEO)
Kejti Peri - Copyright TikTok Printscreen/katyperrytv

Snimak Kejti Peri, sa jednog od njenih koncerata u Las Vegasu, postao je hit na društvenim mrežama! Obožavatelji slavne pevačice nisu sigurni šta se desilo, pa su krenuli da se šale na njen račun.

Naime, na snimku se vidi Kejti koja je tokom koncerta imala problem da otvori jedno oko na sceni! Dok su fanovi aplaudirali, pevačica je stajala i gledala na jedno oko, dok joj je drugo bilo potpuno zatvoreno.

Ona je stajala, odevena u srebrni triko ukrašen limenkama, boreći se sa desnim kapkom. Nakratko je pauzirala nastup dok je prstom pokušavala da otvori oko i održi ga takvim!

Očekivano, odmah su krenuli razni komentari na to što se dogodilo.

"Podseća na onu lutku koju smo imali kad smo bili mali", "Ovo je bag klona, sledeći put proverite da li je softver ažuriran", "Skidala je pesmu u mozak" - bili su samo neki komentari na ovo.

S druge strane, bilo je i onih koji su zaključili da je Kejti imala problem sa veštačkim trepavicama, koje su se zalepile, pa nije mogla da otvori oko.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike