„Ne vlada baš tolika harmonija!" Iza zatvorenih vrata Nataše Bekvalac: Pevačica otkrila kakav odnos u stvari ima sa ćerkama!

12.10.2022

20:45

0

Iako ume svašta i da im zabrani, na kraju, kako objašnjava, često popusti

„Ne vlada baš tolika harmonija!" Iza zatvorenih vrata Nataše Bekvalac: Pevačica otkrila kakav odnos u stvari ima sa ćerkama!
natasa_bekvalac_01012022_0019 - Copyright ATAImages/ A.A.

Nataša Bekvalac objasnila je javno kroz šta prolazi kao majka jedne tinejdžerke, misleći na ćerku iz braka s Danilom Ikodinovićem, Hanu. Pevačica je istakla kako se njena kuća ne razliku baš mnogo od ostalih, iako se to na fotografijama koje objavljuje ne vidi.

- Možda na slikama tako deluje, ali privatno imamo odnose koji nisu baš toliko harmonični. Sve je to u službi roditeljstva. Ne iskačemo mi previše iz okvira ostalih porodica koje imaju tinejdžera u kući - kazala je Nataša za „Scenu" televizije „Blic", pa nastavila o tome koliko su granice važne.

„Ćerke me lako slome!"

- Najvažnije u roditeljstvu je da se postave granice. Često umem da budem nedosledna, toliko sam bolećiva na njih dve. Verovatno zato što ih sama odgajam, pa me uvek nekako lako slome, to i jeste moja najveća mana, nedoslednost - iskrena je bila pevačica.

Ovom prilikom, ispričala je i kako se često povuče ukoliko im nešto i zabrani.

- Malo im nešto zabranim, pa posle kažem: „Hajde, dobro, može". Deca to znaju da zloupotrebe, ali dobro, znamo i mi odrasli.

Nataša je, podsetimo, već četvrtu godinu sama.

- Evo, već četvrta godina kako nisam napravila nijednu grešku, a nekako sam na greške naviknuta, pa mi ta zona komfora malo nedostaje - zaintrigirala je ona u pomenutoj emsiji.

 

 

BLIC TV je dostupan na svim platformama i aplikacijama MTS televizije u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnog Gori. Program je u sklopu osnovnog paketa i možete ga gledati na sledećim kanalima:

Srbija

IRIS kablovki paket na kanalu 115

Supernova kablovski paket na kanalu 15

m:SAT satelitski program na kanalu 15

Yettel - Hipernet TV na broju 8

Orion Telekom na programu 27

Bosna i Hercegovina

m:tel IPTV paket na kanalu 10

Supernova i logosoft na kanalu 14

m:SAT u Republici Srpskoj na kanalu 7

m:SAT u Federaciji na kanalu 12

aplikacija ON TV kanal 10

Crna Gora

kablovski paket na kanalu 26

m:SAT na kanalu 27

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike