Raspisana potraga za ocem koji je krvnički šutirao ćerku: Policija traga za akterom snimka koji je šokirao Srbiju (VIDEO)

29.10.2022

12:19

0

Autor: 24sedam

Iz prvog Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je sada saopšteno da je utvrđen identitet oca

Raspisana potraga za ocem koji je krvnički šutirao ćerku: Policija traga za akterom snimka koji je šokirao Srbiju (VIDEO)
Porodično nasilje - Copyright Instagram / Printscreen /Igor Jurić

Snimak brutalnog nasilja oca nad ćerkom koji je javnost šokirao, na društvenoj mreži Instagram podelio je Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić.

 

Iz prvog Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je sada saopšteno da je utvrđen identitet oca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Jurić (@igorjuric73)

 

Kako napominju, radi se o kineskim državljanima sa privremenim boravkom u Srbiji.


- Imajući u vidu da otac, za kog postoji osnovana sumnja da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici, nije dostupan državnim organima, po nalogu dežurnog zamenika raspisana je potraga. Kada i ukoliko bude pronađen, tužilastvo će odmah preduzeti neophodne mere u cilju daljeg procesuiranja, a o čemu ce javnost biti obaveštena - navedeno je u saopštenju tužilaštva.

Podsetimo, na uznemirujućem snimku se vidi kako otac devojku prvo šutira u stomak posle čega počinje snažno da je udara po glavi. Devojka u jednom momentu seda na klupu, ali je on podiže vukući je za jaknu. Potom je obara na zemlju, a onda ponovo počinje da je šutira u stomak.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike