Nevena Šarčević na San Remu: Besprekornim stilom oduševila Italijane (FOTO)

29.10.2022

09:02

1

Autor: Marija Mitić

Prema mišljenju mnogih Italijana, Nevena je izabrala odevne kombinacije za čistu desetku, a ono što je ostavilo poseban utisak je njen stav, znanje i prirodna lepota

Nevena Šarčević na San Remu: Besprekornim stilom oduševila Italijane (FOTO)
ns 2 - Copyright Privatna arhiva

Glumica Nevena Šarčević posetila je Monte Karlo poslom, kao i Nicu, gde je imala zakazana snimanja. Ona je tu priliku iskoristila i da poseti čuveni festival San Remo, odakle se vratila prepuna utisaka.

Ono što je njenim pratiocima na Instagramau zapalo za oko, jesu njene odevne kombinacije koje je ponela u tri večeri festivala, a koje komentarišu kao besprekorne.

Prema mišljenju mnogih Italijana, Nevena je izabrala odevne kombinacije za čistu desetku, a ono što je ostavilo poseban utisak je njen stav, znanje i prirodna lepota.

Naime, prva odevna kombinacija glumice Nevene Šarčević bila je haljina Pjera Kardena sa suptilnim nepravilnim geometrijskim oblikom. Scena je bila na moru i savršeno se uklapalo.

Glumica je za drugo izvođenje na sceni odabrala dugu haljinu u boji šampanjca, a svemu je poseban šik izgled dao "oversize" beli sako koji je obukla preko nje. Što se tiče šminke i fizure sve je bilo svedeno, najpre jer Italijani ne vole prenaglašenu šminku, kao i jer se ravna raspuštena kosa najbolje uklapala uz ovaj "look". 

Treće večeri Nevena se opredelila za najsvedeniju kombinaciju, pa se tako oslonila na klasiku - crne pantalone i belu košulju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike