Zdravstveno stanje Toma Džonsa sve gore? Fanovi zabrinuti za pevača!

05.10.2022

13:11

0

Dobar deo performansa je presedeo, što inače nije slučaj

Zdravstveno stanje Toma Džonsa sve gore? Fanovi zabrinuti za pevača!
Tom Džons - Copyright Profimedia

Pre nego što se vrati svojim obavezama koje ima u šouu „The Voice", Tom Džons nastupa u okviru američke turneje „Surrounded by time". Međutim, poslednje fotografije zabrinule su i njegove fanove koji nisu mogli da odu na koncerte i vide ga kako peva sedeći, sve vreme rukom stiskajući štap uz pomoć kog se sada već često kreće.

Tokom gostovanja koje je nedavno imao u „The YouTube" teatru u Kaliforniji, probudila se sumnja da je njegovo zdravstveno stanje sve gore. Pevač iza hita „Sex Bomb" - sve više fizički propada, pišu strani mediji.

Sa druge strane, nedavno je i javno istakao kako bi trebalo da ode na drugu operaciju kuka. Levi je sredio pre oko pet godina, ali ga doktori sada savetuju da isto uradi i s desnim, zbog problema koji su se vremenom razvili. Sve je objasnio na konferenciji za novinare pred najnoviji „The Voice UK".

Tom Džons, Profimedia
 

- Kad sam pre pet godina operisao kuk, svanulo mi je, sve je prošlo super. Ali desna strana se sada istrošila. Tako da, treba mi novi - izjavio je tada on, koji zbog turneje sada nema vremena da se time pozabavi, te se sve češće kreće uz pomoć štapa.

- Tokom prve, recimo, četiri pesme sam okej. Onda nastupa bol, pa moram da sednem - priča Tom, koji se trudi da ne pije lekove protiv bolova sve dok to ne bude i neophodno.

Jedino što Džonsu (82) trenutno ne stvara nikakve muke je njegov glas.

- Srećan sam zbog toga, baš me služi - naglasio je on, koji se jednom prilikom zarekao da će pevati do stote godine, te otkrio kako uspeva da ostane na nogama.

-  Imam inverzioni sto, odnosno sto za istezanje u presvlačionici. Glava ka podu, noge uvis i ležim tako po nekoliko minuta i mogu da ustanem i da se krećem. Probao sam i da pevam okrenut naglavačke, ali za to bi i publiku morao da okrenem isto tako - našalio se on u kratkom razgovoru za „Mirror".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike