Nova članica grupe "Hurricane" sebe zove Afrosrpkinjom, a sada otvara porodični album: Jedna fotografija iz njenog detinjstva je posebna

28.10.2022

06:30

3

Za 24sedam ona je pokazala kako je izgledala kao beba, dok je išla u školu, a najslađa je ostavljena za kraj

Nova članica grupe "Hurricane" sebe zove Afrosrpkinjom, a sada otvara porodični album: Jedna fotografija iz njenog detinjstva je posebna
Sara Kuruma - Copyright Instagram printscreen/skouroumaa

Nova postava grupe "Hurricane" privukla je veliku pažnju, iako još uvek nisu predstavile nove pesme, niti krenule da nastupaju. Kao što je 24sedam već pisao, one su Miona, Jovana i Sara, a spremne su na to da mediji "kopaju" po njihovom privatnom životu.

Sara Kuruma je svakako privukla najveću pažnju, a zanimljivo je da ona sebe predstavlja Afrosrpkinjom.

Promo/Sunčica Zurković
Sara Kuruma

Kako je ispričala jednom prilikom, njena majka je poreklom sa Kosova, a otac iz Afrike, tačnije Gvineje. Rođena je u Beogradu, gde je završila muzičku gimnaziju i srednju muzičku školu, a za 24sedam je otvorila svoj porodični album.

Videli smo kako je Sara izgledala kao beba, ali da je ljubav prema muzici gajila od malih nogu. Tu je i nešto starija fotografija iz muzičke škole, a jedna od najzanimljivijih je svakako ona na kojoj je sa Deda mrazom.

Interesantno je da je Sara trenirala atletiku devet godina i fudbal tri godine, ali je ljubav prema muzici pobedila, pa je tako, sa svojih 19. godina, postala nova članica grupe "Hurricane".

Ono što je mnoge zanimalo jeste kako zvuči to kada jedna, kako sama kaže, Afrosrpkinja peva narodnjačke trilere. Kako je objasnila, trebalo joj je vremena da to nauči, jer nijedan Afrikanac ne može to da uradi, ali u svojim koleginicama ima dobre učiteljice.

A sa kojim poznatim pevačem je Jovana, druga članica grupe, u vezi, pročitajte klikom OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike