Prve fotografije novih članica grupe "Hurricane": Odmah stavile do znanja da su šik, a jedna stvar im je zajednička! (FOTO)

17.10.2022

12:51

0

Odmah su privukle pažnju svojim izgledom i stavom

Prve fotografije novih članica grupe "Hurricane": Odmah stavile do znanja da su šik, a jedna stvar im je zajednička! (FOTO)
Hurricane - Copyright Promo/Sunčica Zurković

Kao što je 24sedam već ranije pisao, sada je i zvanično potvrđeno - nove članice grupe "Hurricane" su Jovana Radić, Miona Laura Srećković i Sara Kourouma. One su danas predstavljene javnosti, a imali smo prilike da malo više saznamo o njima.

- Mi smo nove članice grupe Hurricane. Miona, Sara i Jovana. Moramo vam priznati da smo veoma uzbuđene, srećne i počastvovane što smo naslednice ovako velikog muzičkog brenda. Nadamo se da ćemo opravdati vaša očekivanja, da ćete uživati u našim pesmama i da ćemo se družiti na nastupima i kroz medije u budućnosti - rekle su devojke, a onda su se malo ličnije predstavile javnosti.

Jovana Radić

- Ćao ljudi. Ja sam Jovana Radić. Rođena sam 12.10.2002. godine u Kraljevu. Znate me kao članicu grupe "Hurricane Junior" a od danas sam zvanično prva članica nove postavke grupe Hurricane. Za početak, reći ću vam da studiram Fakultet za medije i komunikacije. 9 godina sam se bavila baletom, 3 gimnastikom a muzika je moja najveća ljubav. Jedva čekam da čujete naše pesme i sigurna sam da ćemo se u periodu koji je pred nama divno družiti.

Promo/Sunčica Zurković
Jovana Radić

Miona Laura Srećković

- Zdravo društvo. Ja sam Miona Srećković, druga članica grupe Hurricane. Rođena sam 9.12.2002. godine u Parizu, u Francuskoj. S obzirom na to da sam poreklom iz Srbije, biće vam neobičan moj akcenat ali sam sigurno isto tako i simpatičan. Živela sam i završila srednju školu u Parizu. Ranijih godina, učestvovala sam u muzičkom takmičenju "Neki novi klinci" a prošle godine i u takmičenju "Zvezde Granda". Nestrpljivo čekam da se upoznamo, pevamo i družimo kroz muziku.

Promo/Sunčica Zurković
Miona Laura Srećković

Sara Kourouma

- Pozdrav svima. Moje ime je Sara Kourouma, čita se Kuruma odmah da znate. Rođena sam u Beogradu 12. januara, iste godine kao i Miona i Jovana, 2002. Sigurno se pitate kojim sam poreklom? Reći ću vam odmah. Iz Gvineje, iz Afrike. U Beogradu sam završila muzičku gimnaziju i srednju muzičku školu Stevan Stojanović Mokranjac. Trenirala sam atletiku 9 i fudbal 3 godine ali je ljubav prema muzici pobedila i sad sam treća članica grupe Hurricane. Veoma sam uzbuđena i jedva čekam da vidite i čujete sve što smo vam pripremile.

Promo/Sunčica Zurković
Sara Kourouma

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike