Još jedna „šut karta“ za Kanjea Vesta: Sportski gigant obezbeđenjem izbacio repera iz zgrade

27.10.2022

12:08

0

Brend patika „Skečers“ tvrdi da su morali da izbace Kanjea Vesta iz svojih korporativnih kancelarija u Los Anđelesu nakon što se pojavio nepozvan.

Još jedna „šut karta“ za Kanjea Vesta: Sportski gigant obezbeđenjem izbacio repera iz zgrade
Kanje Vest - Copyright Profimedia

Karijera Kanjea Vesta, polako, ali sigurno propada. Zbog svojih antisemitskih stavova, reperu poslovni partneri otkazuju saradnju, a sada je u javnost isplivao još jedan skandal, koji je veliki minus u Kanjeovoj biografiji.

Naime, brend patika „Skečers“ tvrdi da su morali da izbace Kanjea Vesta iz svojih korporativnih kancelarija u Los Anđelesu nakon što se pojavio nepozvan.

Profimedia
Kanje Vest

Kompanija je dodala da „nema nameru“ da radi sa reperom i dizajnerom posle njegovog antisemističkog oglašavanja. Inače, ovo je veliki udarac za Kanjea, s obzirom na to da mu je i „Adidas“, nemački gigant sportske odeće, prekinuo poslovne saradnje, i tako izgubio veliki priliv novca, a pored njega i mnogi drugi sponzori su mu dali „šut kartu“.

U saopštenju, „Skečers“ tvrdi da je Vest došao u njihove kancelarije nenajavljen i da je neovlašćeno snimao osoblje.

Vest je nakon kratkog razgovora izbačen iz zgrade, navodi se u saopštenju.

„Osuđujemo njegove nedavne izjave koje izazivaju podele i ne tolerišemo antisemitizam ili bilo koji drugi oblik govora mržnje“, rekli su iz brenda.

Profimedia
Kanje Vest

Vest, kome je dijagnostikovan bipolarni poremećaj, poslednjih meseci je bio umešan u niz neslaganja sa velikim brendovima i mnogi od njih su prekinuli poslovne saradnje sa reperom.

Skandali su pogodili prihod repera i on je izgubio poziciju na listi milijardera časopisa „Forbs“. Časopis procenjuje da je gubitak Adidasovog partnerstva smanjio njegovu neto vrednost sa 1,5 milijardi dolara (1,3 milijarde funti) na 400 miliona dolara.

Podsetimo, Kim Kardašijan, njegova bivša supruga, ali i ostali članovi porodice Kardašijan, su jasno stavili javnosti do znanja da oni nisu saglasni sa Kanjeovim stavovima.  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike