Kanje Vest angažovao advokaticu Džonija Depa? Otkriveno za šta će biti zadužena Kamila, a mnogi se pitaju jedno!

22.10.2022

09:39

0

Iz dana u dan gubi sve više saradnji, a sada bi sve moglo da se preokrene

Kanje Vest angažovao advokaticu Džonija Depa? Otkriveno za šta će biti zadužena Kamila, a mnogi se pitaju jedno!
dzej zi kamila copy - Copyright Profimedia

Reper Kanje Vest je poslednjih nedelja, pa i meseci, često tema javnosti zbog svojih kontroverznih izjava i ispada. Međutim, ne samo to, on je i meta tužbi koje mu stižu sa raznih strana, pa je morao da potraži pomoć i to ni manje ni više nego od trenutno verovatno najpoznatije advokatice na svetu!

U pitanju je Kamila Vaskez, koju je svetska javnost upoznala kao članicu advokatskog tima Džonija Depa na suđenju koje se ove godine desilo između Amber Herd, njegove supruge, i njega. 

Profimedia
Kamila Vaskez

Kamila je svojim sposobnostima doživela popularnost širom sveta, pa je verovatno to i razlog zašto je privukla pažnju repera. Kako se navodi, ona će biti zadužena za njegove poslovne interese, uključujući ugovore i nove poslove.

Kanje je, inače, zbog svojih ispada na društvenim mrežama, tvrdnji vezanih za smrt Džordža Flojda, antisemitskih izjava, nošenja majice na kojoj je pisalo "White Lives Matter" izgubio jednu od najvećih saradnji koju je imao - sa brendom "Balensijaga".

Profimedia
Kanje Vest

To nije jedina saradnja koju je izgubio, a mnoge su mu i pod revizijom, a mnogi se pitaju da li će Kamila uspeti da ga izvede na prav put. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike