Marina Visković zgrožena snimkom majke koja besomučno tuče devojčicu: Kakvi skotovi! (FOTO)

27.10.2022

11:24

0

Pevačica ističe da joj je „srce na mestu” kada je saznala da je ova žena uhapšena

Marina Visković zgrožena snimkom majke koja besomučno tuče devojčicu: Kakvi skotovi! (FOTO)
Marina Visković - Copyright Printscreen ATAImages/ A.A.

Na društvenim mrežama je tokom prethodne večeri obelodanjen uznemirujući snimak na kome se vidi kako majka brutalno i krivnički tuče svoju trogodišnju ćerku, posle kog niko nije mogao da ostane ravnodušan.

Pevačica Marina Visković je videvši ovaj snimak ostala zatečena, te je odmah apelovala na nadležne organe da se ta žena uhapsi. 

- Auu, pa ja nisam čula šta ona govori. Nisi ni za jedno ni za drugo! Samo neka neko uzme ovo dete!!! Uh, što se iznervirah ne znam za vas, ali ja se stvarno tresem - napisala je pevačica i dodala:

Instagram printscreen/marina_viskovic_official
Marina Visković zgrožena snimkom na kom majka tuče ćerku

- Neka neko uhapsi ovu budalu da je ne slomim ja!! Odgledam li još jednom snimak, odoh u Grocku pa onda mene uhapsite - napisala je ona.

Nekoliko sati kasnije, pošto je policija uhapsila majku koja besomučno maltretira svoju ćerku koja se guši u suzama, oglasila se i Viskovićeva, rečima da joj je „srce na mestu” pošto je pravda zadovoljena.

Instagram printscreen/marina_viskovic_official
Marina Visković

- Dan mi je lepo počeo. Javili su mi da su uhapsili onu budaletinu od sinoć, što znači da mene neće, biću mirna. Stvarno se iznerviram. Nadam se da će devojčica biti dobro. Žao mi je što se dešavaju takve stvari i što takvi skotovi bolesni imaju decu, a što divni ljudi koji bi pružili deci ljubavi i pažnje, oni ih nemaju. Ali tako je to u životu. Ovu budalu su uhapsili i nadam se da više neće ni videti svoju decu - kazala je Marina u obraćanju na Instagramu.

Podsetimo, uznemirujući snimak nasilja nad trogodišnjom devojčicom na kome se vidi kako majka udara devojčicu po glavi držeći je za ruke kako ne bi mogla da se brani. Devojčica sve vreme plače i, čini se, jedva dolazi do daha dok njena majka viče na nju udarajući sve vreme i ponavlja: „Naš mali Zoran je u zatvoru zbog tebe, zbog tebe”.

Ekipa 24sedam je ispred kuće u Grockoj i otkriva detalje o majci koja je maltretirala ćerku

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike